Voor ruimtes waar u net een beetje sfeer mist kunt u ook denken aan een mooie print op een muursticker (Airtex). Uw gewenste ruimte opknappen binnen één dag? Dankzij de naadloze wandbekleding (geprint fotobehang) krijgt elke ruimte een snelle opfrisbeurt.

Onze materialen zijn geschikt voor vele ondergronden, laat u verrassen door de mogelijkheden. Daarnaast beschikken we over een database van leuke illustraties en hebben onze ontwerpers ook voldoende inspiratie om met u mee te denken.

Ons fotobehang wordt geprint op Airtex (geweven polyesterdoek). Dit type fotobehang is enorm sterk en door de fijne structuur zijn de prints super scherp. De kleuren knallen van de muur!

Voordelen

Airtex kent verschillende indoortoepassingen. Het materiaal heeft vele voordelen. Het is matter dan PVC maar wel de eigenschappen van PVC doeken. Airtex is relatief kras- en stootvrij, brandvertragend en afneembaar met water. Door de grijze backing schijnen eventuele oneffenheden op de achtergrond niet door uw print heen. Hierdoor is deze geprinte wandbekleding geschikt voor restaurants, wachtruimtes, hotels, ziekenhuizen, kantoren of winkels.

Naast het printen, kunnen wij ook de montage van de wandbekleding verzorgen. Zo bent u zeker van een strak eindresultaat.­

Wilt u meer weten over muursticker (Airtex) of wilt u nog nog wat inspiratie op doen? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. U bent bij ons aan het juiste adres voor extra sfeer in uw woon en/of werkomgeving. Wij leveren en bieden muursticker (Airtex) behang aan bedrijven en particulieren, van kleine slaapkamers tot grote kantorencomplex of de inrichting van een nieuw hotel.

Wilt u meer weten neem gerust contact met ons op.

muursticker3
muursticker1
muursticker0