Welkom bij onze Digital Sinage Solutions

De nieuwste topper uit ons assortiment! CD Reclame neemt het mee in de digitale wereld van dit moment. Wij leveren u namelijk een complete lijn aan digitale beeldschermen voor narrow casting. Op onze digital signage systemen kunt u uw boodschap, advertenties, entertainment of informatie op meerdere beeldschermen van afstand weergeven. Met een verbluffende beeld en geluidskwaliteit voor een zeer concurrerende prijs.

 

 

Indoor en outdoor Video wall

Door meerdere schermen bij elkaar te plaatsen kunnen we voor u een grote video wall maken. Ideaal voor publieke ruimtes, winkelcentra, retail en vele andere plekken waar u op digitale beeldschermen uw informatie wil presenteren. Denk hierbij aan aanbiedingen, nieuwe producten, advertenties, of videoclips. Dit geeft een geweldig effect! U kunt beeld en geluid dan over alle schermen samen laten afspelen.

Onderscheidende software

Alle digital sinage systemen van CD reclame zijn voorzien van een unieke software waarmee we eenvoudig diverse campagnes voor u ontwerpen. Uiteraard geheel van afstand aan te sturen.

Digitale zuilen met touchscreen, zoals de prachtige Iphone Look Zuil

Naast beeldschermen hebben wij ook diverse soorten digitale zuilen in ons assortiment welke zelfs met touch screen kunnen worden aangestuurd.

Zo kunt u Interactieve en doelmatige acties uitvoeren.

Om het aanbod compleet te maken hebben we ook een zuil die meegenomen kan worden naar beurzen en congressen.

Deze Iphone Style zuil is niet alleen een lust voor het oog, u kunt er haarscherp beeld en geluid mee afspelen en dit geheel van afstand aansturen.

– Afmetingen van 32 tot 84 Inch
– Android besturingssysteem
– Touchscreen (optioneel)