Welkom in de wereld van de verlichte reclame. Een absolute specialiteit van het huis. Wilt u uw logo verlicht aan de gevel? Dan is CD-Reclame al meer dan 25 jaar een van de toonaangevende leveranciers in de sign branche.

Gevel logo in de vorm van doosletters met kwaliteit LED

U kunt vandaag de dag vele soorten LED’s kopen waarmee u reclame uitingen kunt maken. Maar hoe weet u wat de kwaliteit is van de leds en of uw reclame wel duurzaam is? Wij garanderen u een kwaliteitsproduct. Maar nog liever verwijzen wij u graag naar een groot aantal tevreden klanten. Want dat is immers onze beste reclame.

Uw bestaande reclame restylen

Heeft u een verouderde reclame uiting aan uw gevel? Dan kan het in sommige gevallen ook interessant zijn om deze te laten restylen. Wij kunnen uw verlichting vervangen maar ook uw reclame schoonmaken en andere onderhoudswerkzaamheden verrichten zodat u weer kunt stralen.

U vind ons door heel Nederland

Of het nu gaat om reclame voor een winkel of een complete winkelketen. Dat maakt de ons niets uit. De afgelopen jaren kunnen we terugkijken op vele projecten door heel Nederland.

Heeft u interesse in een gevel logo?

Bel dan direct met onze verkoper buitendienst, en hij helpt u graag met een advies op maat.

Verlichte logo’s worden ook wel doosletters genoemd. Dit is de technische benaming vanuit de fabriek aangezien de letters in de vorm van een doos worden gevreesd. Binnen in de doos bevindt zich de LED verlichting.