Reclame moet opvallen

In het donker is het moeilijk om te lezen wat ergens staat, een lichtbak kan u dan helpen om beter op te vallen. Doordat de verlichting vanuit de bak zelf komt, geeft dit een mooi afgewerkt en verzorgd resultaat. Zodra mensen langslopen of rijden, zal uw reclame meteen in het oog springen. Wilt u meer weten over de voordelen van een lichtbak? Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn in uw specifieke situatie? Neem dan contact op met CD-Reclame. Wij vertellen u hier graag meer over.

Is een lichtbak iets voor u?

Wanneer u ook graag in het donker opvalt bij potentiële klanten, dan is het zeker een geschikt product voor u. Met een goede lichtbak oogt uw bedrijf meteen veel professioneler. Dankzij de extreem zuinige led-verlichting bespaart u veel energiekosten. Bovendien brandt dit licht een stuk feller brandt en gaat het langer mee dan andere soorten lampen. Dit scheelt aanzienlijk in het onderhoud. Onze medewerkers kunnen u uitgebreid informeren over de voordelen van de lichtbak. Zij kunnen u ook uitleg geven over het unieke onderhoudscontract dat wij u hiervoor aanbieden.

Lichtbak

Wees zichtbaar als bedrijf

We doen aan meer dan alleen reclame via een lichtbak. Onze professionals worden door middel van trainingen steeds beter in hun vakgebied. Ook blijven zij alle ontwikkelingen bijhouden en kunnen zij adviseren. Het is in ieder geval belangrijk dat u als bedrijf zo zichtbaar mogelijk bent, bijvoorbeeld met:

  • Spandoeken
  • Gevelreclame
  • Bestickering van uw ramen
  • Autoreclame
  • Verlichte letters

Onze vakmensen kunnen u helpen met het uitzoeken van de stijl, die het beste past bij wat u probeert te bereiken. Doordat we al enkele decennia ervaring hebben, kunnen wij hierin veel voor u betekenen.

Wilt u meer informatie?

Heeft u interesse in een eigen lichtbak? Wilt u meer weten over onze producten of diensten? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Onze experts staan u graag te woord en geven u kosteloos en vrijblijvend advies. Ons telefoonnummer is 0316-334050. U kunt ook het contactformulier op onze website invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Of het nu gaat om banners, raamfolie of lichtbak, wij staan voor u klaar!