Laat uw bedrijf opvallend met een lichtlijn

Met een lichtlijn maakt u de mooiste accenten rond om uw bedrijfspand of winkel. Kies uit onze lichtlijnen in diverse kleuren. Samen met u creëeren we een prachtige sjieke sfeerbeleving waarmee uw bedrijf 24 uur per dag in de spotlights staat.

Energie zuinige moderne lichtlijnen

Tijden veranderen en wij gaan daar uiteraard in mee. Dat betekent vooral meer lichtopbrengst en dus beter opvallen tegen lagere energiekosten. Onze adviseurs beschikken over de nieuwste kennis en brengen u graag op de hoogte van alle ins- en outs op het gebied van een lichtlijn. U weet daarom bij CD-Reclame zeker dat u gaat beschikken over de meest moderne reclame uiting.

De montage van uw lichtlijn

CD-Reclame beschikt over een eigen montagedienst die ervoor zorgt dat uw licht lijn vakkundig wordt gemonteerd. Ook leggen we u uit wat u het beste kunt doen op het gebied van onderhoud om zo lang mogelijk te kunnen blijven genieten van deze reclame uiting.

Onderhoud van uw lichtlijn

Wilt u het onderhoud door ons laten doen? Ook dat is uiteraard geen probleem hiervoor kunnen wij een onderhoudscontract met u afsluiten zodat u nog meer zekerheid heeft voor een optimale levensduur.

Neem contact op met onze buitendienst reclameadviseur voor een oriënterend gesprek.