Opvallen met led licht

U ziet het vast regelmatig, een logo in led verlichting. Het is dé manier om op te vallen, zowel overdag als ‘s nachts. CD-Reclame is dé partner voor opvallende binnen- en buitenreclame. Dankzij onze 30 jaar ervaring in het vak kunnen wij u goed begeleiden en adviseren van concept tot eindresultaat. De reclamemiddelen die wij voor u maken, van logo tot banner, voldoen aan de hoogste eisen. Wij zijn aangesloten bij SI’BON. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat wij voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Uw logo in led licht

Wanneer wij aan de slag gaan met uw logo, maken wij eerst een plan met u. Hierbij kunt u kiezen uit letters van onder andere de volgende materialen:

  • Kunststof
  • Acrylox
  • RVS
  • Pvc

Zo kunnen wij u altijd verlichting bieden die past bij uw bedrijf en uw portemonnee.

De voordelen van led verlichting

Het gebruik van led lampen in reclame heeft veel voordelen ten opzichte van conventionele verlichting. Concreet gezien zijn dit de voordelen:

  • Zeer zuinig in energieverbruik
  • Altijd goed zichtbaar, ook met tegenlicht
  • Flexibel in gebruik
  • Lange levensduur
  • Gemakkelijk in onderhoud

Hierdoor is uw logo in led dus niet alleen beter zichtbaar dan de ouderwets verlichte reclames, maar u bespaart ook veel energiekosten.

Logo LED

LED Verlichting

Verlichte logo’s van CD-Reclame

Zodra u akkoord heeft gegeven voor het concept, starten wij met de productie. Ruim 90% van wat wij leveren, maken wij zelf. Hierdoor kunnen wij flexibel en snel leveren, zodat u precies krijgt wat u wilt. Nadat we uw logo hebben gemaakt, zijn we klaar om de led lampen te installeren. Wij komen het eindresultaat bij u plaatsen. U kunt ook een uniek onderhoudscontract afsluiten. Eens per jaar komen wij dan langs om alles na te lopen, schoon te maken en waar nodig onderdelen te vervangen.

Kunnen wij u verder helpen?

Wilt u meer weten over wat wij u kunnen bieden? Wat onze specialisten voor u en uw logo kunnen betekenen? Stuur ons dan een e-mail op info@CD-Reclame.nl. Of neem telefonisch contact met ons op via 0316-334050. U mag ook het contactformulier op onze website gebruiken en wij sturen u dan zo spoedig mogelijk een reactie. Onze vakmensen staan u graag te woord voor professioneel advies, vrijblijvend meer informatie of een offerte voor uw logo in led.

U vindt onze producten in heel het land

CD-Reclame is gevestigd in Zevenaar en werkt veel voor bedrijven in plaatsen zoals: Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, DuivenDieren, Doesburg, Doetinchem, Ede, NijmegenUtrecht, VeenendaalZutphen, …