“Meer dan 35 jaar binnen- en buitenreclame expert”

CD-Reclame in Zevenaar is uw leverancier voor het gehele pakket aan visuele binnenreclame en buitenreclame. Denk bijvoorbeeld aan gevelreclame, wagenpark belettering maar ook productstickers en beursproducten. Wij kunnen u optimaal van dienst zijn!

CD-Reclame heeft een enthousiast team van ervaren krachten die de hele opmars van de belettering hebben meegemaakt aangevuld met jong leergierig talent.

Van concept tot uitvoering

CD-Reclame bied haar klanten full service. Dit betekent dat we indien gewenst meedenken met de layout van de reclame en een deskundig advies geven welke toepassing het beste geschikt is om uw doel te bereiken.

Korte levertijden

Reclame word vaak tijdelijk ingezet voor diverse acties en er is regelmatig enige haast bij geboden. Doordat wij 90% van onze producten in eigen huis produceren zijn wij in staat om snelle levertijden te realiseren indien dat gevraagd word.

Veelzijdige reclame

Door te luisteren naar de wensen van onze klanten stellen wij ons reclamepakket samen. Wij proberen een breed pakket aan te bieden van kwalitatief goede producten en vinden het belangrijk dat onze klanten waar voor hun geld krijgen. Ook het verlenen van een goede service is een van onze drijfveren.

Al 35 jaar stabiliteit

CD-Reclame is al meer dan 35 jaar een stabiele factor op het gebied van binnen en buitenreclame. Doordat we ons eigen beleid voeren kennen we een stabiele groeiperiode en zijn we voor onze klanten een zekerheid. Maak gebruik van alle kennis die wij hebben opgebouwd.

Groei

Door voortdurend te investeren in kennis, machines en software kunnen we steeds meer uitdagingen aan en zijn we in staat om een zeer uitgebreid pakket aan te bieden. Hierdoor is het mogelijk om ook in de toekomst een belangrijke speler op gebied van binnen- en buiten reclame te blijven.

Van alle markten thuis

CD Reclame is een print & signing bedrijf die u kan helpen met al uw reclame uitingen. U kunt uw concepten laten aanleveren door uw vertrouwde reclamebureau of u kunt dit overlaten aan onze DTP afdeling. Wij helpen u om de zichtbaarheid van uw bedrijf te vergroten of dit nu is door, lichtreclame, gevelreclame of belettering op uw pand. Ook voor uw bedrijfsauto’s kunnen wij autobelettering aanbrengen. Met autoreclame maakt uw personeel een professionele indruk onderweg en bij klanten. Heeft u een binnenkort een evenement waar u promotiemateriaal voor nodig hebt dan kunnen wij stickers voor u drukken of een display leveren in uw huisstijl. Wij informeren u verder graag over alle mogelijkheden.

Selectie van onze opdrachtgevers