Dit is het meest verkochte item voor buiten bewegwijzering. U ziet deze borden overal op industrieterreinen, bedrijvenparken en bijvoorbeeld campings. Cd reclame biedt u allerlei soorten portaal borden die we geheel in uw stijl kunnen leveren. Van groot tot klein en van ontwerp tot plaatsing en onderhoud. Wij kunnen u geheel ontzorgen en helpen bij het doen van een eventuele vergunningsaanvraag.

Bewegwijzering

Bewegwijzering

Totaalprojecten bewegwijzering op bedrijfsterreinen

CD-Reclame levert voor tal van bedrijven een complete bewegwijzering. We zijn gewend om met u mee te denken zodat uw bezoekers en leveranciers direct op de juiste plek terechtkomen. Wij weten als geen ander dat dit zeer belangrijk is voor uw bedrijf.

Van het design tot plaatsing door heel Nederland

Ondanks dat portaal borden als eerste de functie hebben om bezoekers naar de juiste plek te leiden vinden wij het belangrijk dat deze wel past binnen uw huisstijl. In veel gevallen is dit wel het eerste wat men ziet bij het bezoeken van uw bedrijf. Onze ontwerpers weten de balans tussen uw huisstijl en een duidelijk wordt perfect te vinden. Nadat we samen in beeld hebben gebracht met de klant hoe de borden er uit kunnen komen te zien kunnen we tevens helpen met het plaatsen van de borden. Onze ervaren monteurs kunt u hiermee totaal ontzorgen.