skip to Main Content

Promotiemateriaal

 • Al meer dan 35 jaar ervaring!
 • Eerlijk advies op maat
 • Uitgebreid assortiment
 • Uw zichtbaarheid, ons vak!

Al uw promotiemateriaal bestellen op 1 adres

Heeft u promotiemateriaal voor uw bedrijf, feest of evenement nodig? Wat de gelegenheid ook is; voor promotiemateriaal bent u bij CD-Reclame aan het juiste adres. Bij ons kunt u al uw promotiemateriaal op één adres bestellen. Wel zo makkelijk en overzichtelijk! Wilt u een blijvende indruk achterlaten op bezoekers?. Of bent u sales of marketing manager bij een organisatie? Of wilt u graag als zelfstandig ondernemer uw onderneming promoten? Zet dan uw eigen bedrukte promotiemateriaal in en promoot uw bedrijf of merk. Met promotiemateriaal van CD-Reclame heeft zeker weten een succesvolle promotiecampagne!
Bel of mail ons voor advies en informatie voor het maken van uw promotiemateriaal.

BEDRIJFSKLEDING
visitekaartjes
VISITEKAARTJES
schoonloopmatten
SCHOONLOOP MATTEN
rollupbanners
ROLL-UP BANNERS
BEURSWANDEN
verlichte-posterframe
VERLICHTE POSTERFRAMES
KLIKLIJSTEN
makelaarsborden
MAKELAARSBORDEN
afstandhouders
AFSTAND- & WANDHOUDERS
ophangsysteem
OPHANGSYSTEMEN
display's
DISPLAYS
STOEPBORDEN

HEEFT U INTERESSE OF WILT U MEER WETEN

Onze experts staan voor u klaar

Welk promotiemateriaal kiest u?

De term promotiemateriaal dekt een grote lading. Een flinke lading leuke producten welteverstaan die u kunt laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo. Een veel gekozen promotie-artikel is bijvoorbeeld de jaarkalender die u helemaal kunt laten personaliseren naar uw wensen en die u kunt uitdelen en/of rondsturen naar klanten en relaties met als doel het hele jaar door bij hen in beeld te blijven. Maar de mogelijkheden voor het kiezen van producten als promotiemateriaal zijn welhaast eindeloos Wat dacht u van keycords? Ideaal om op te vallen tijdens evenementen, beurzen of festivals.

Waarom promotiemateriaal bestellen bij CD-Reclame?

CD-Reclame biedt u full service reclame. Dit betekent dat we indien gewenst meedenken met de layout van de reclame en een deskundig advies geven welke toepassing het beste geschikt is om uw doel te bereiken. Uw promotiemateriaal kunt u met een gerust hart bestellen bij de specialisten van CD-Reclame. Want wij zijn:

 • al 35 jaar een stabiele factor in de reclamewereld voor zowel binnen- als buitenreclame
 • uw partner in ontwerp en uitvoering
 • van alle markten thuis
 • zeer snel met leveren!

BEKIJK ONS PORTFOLIO

Bekijk onze recente projecten

Middelen waarmee u onder de aandacht blijft

Aanstekers, anti-stressballen, bekers, buttons, fanartikelen keycords, polsbandjes, rugzakjes, sleutelhangers, stickers, zonnebrillen., winkelwagenmuntjes en nog veel meer is mogelijk om te dienen als promotiemateriaal voor uw bedrijf of evenement. Laat CD-Reclame uw promotiemateriaal voordelig bedrukken met uw eigen ontwerp, bedrijfsnaam of logo. Snel, eenvoudig en helemaal zoals u het wil. Wilt u echt goedkoop promotiemateriaal? Denk dan aan gepersonaliseerde pennen. Die zijn zeer effectief en kosten zeker niet te veel!

Direct uw promotiemateriaal bestellen

Bestel nu direct uw promotie-artikelen bij de specialisten van CD-Reclame. Bel vandaag nog naar 0316 33 40 50, of mail naar info@CD-Reclame.nl.

Contact opnemen

Heeft u interesse of wilt u meer weten?


  Back To Top
  OfferteMail onsBel onsApp ons