Goed opvallen met een spandoek

Wilt u een spandoek bestellen? Wij van CD-Reclame kunnen u hierbij helpen. Met onze ruime ervaring kunnen wij u helpen met het ontwerp of we kunnen het spandoek speciaal voor u drukken. Waar u ook voor kiest, wij zijn u graag van dienst. Dankzij onze jarenlange ervaring in het reclamevak en intern opgeleide specialisten kunnen wij vrijwel alles voor u verzorgen. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit. Dit zeggen wij niet alleen, dit kunnen we bewijzen. Ons SI’BON keurmerk garandeert dit.

Een spandoek bestellen

Spandoek bestellen

Keuzes bij het spandoek bestellen

Bij het bestellen van spandoeken zijn er een aantal dingen waar u rekening mee dient te houden. Zo moet u weten wat de maten uw spandoek zijn en hoe u deze wilt bevestigen. Wij kunnen namelijk frames leveren, waarmee u het doek op de gevel kunt hangen of het vrij kan laten staan. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het spandoek op te hangen met touwen. Dit is een simpele, maar effectieve methode om uw doek op te hangen. Twijfelt u over wat u moet bestellen? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Onze experts helpen u graag verder, zodat u precies krijgt wat u wilt.

En nog veel meer

U kunt meer dan alleen een spandoek bestellen bij ons. In onze uitgebreide werkplaats staan de beste machines met de nieuwste software voor u klaar. Zij worden bediend door onze goed opgeleide mensen. Zij hebben niet alleen kennis van de apparaten, maar ook van de materialen waarmee zij werken. Als u iets anders wilt bestellen, dan kunt u bij ons onder meer terecht voor:

  • Bestickering van auto’s
  • Lichtbakken, lichtzuilen en led-letterreclame
  • Bewegwijzering
  • Gevelreclame
  • Beurs- en evenementenreclame

Waar u ook naar op zoek bent, onze mensen kunnen u helpen van concept tot eindproduct. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Meer weten over wat wij bieden?

Wilt u meer weten over het bestellen van een spandoek? Of bent u geïnteresseerd in een ander product uit ons assortiment? Neem dan contact op met onze specialisten. Zij kunnen u adviseren over de mogelijkheden en staan u graag te woord. U kunt ons telefonisch bereiken op 0316-334050 of u kunt een e-mail sturen naar info@CD-Reclame.nl. Wij gaan met veel plezier voor u aan de slag, of het nu is voor bewegwijzering, gevelreclame of een spandoek te bestellen.

U vindt onze producten in heel het land

CD-Reclame is gevestigd in Zevenaar en werkt veel voor bedrijven in plaatsen zoals:
ApeldoornArnhemDidamDoetinchemEdeHuissenNijmegenUlftUtrechtVelpWestervoort en Zutphen