Montage en levering

Wanneer u een spandoek laat ontwerpen door ons, dan kunnen wij ook het spandoekframe voor u leveren. Bij ons heeft u de keuze uit verschillende soorten frames. Daarnaast komen wij ook graag bij u langs om deze op een vakkundige manier bij u te plaatsen. Op het gebied van spandoeken leveren wij dan ook een totaalpakket: ontwerp, levering en montage. Ook kan CD-Reclame u van advies voorzien over welk spandoekframe het meest geschikt is voor uw doeleinde.

Welk spandoekframe kiest u?

Wij kunnen u helpen met het bedrukken van diverse spandoeken en wij kunnen u ook de montage uit handen nemen. Niet alleen beschikken wij hiervoor over de juiste materialen, maar onze vakkundige medewerkers weten ook hoe ze deze voor u moeten bevestigen. Wanneer u een spandoekframe nodig heeft, dan heeft u onder meer de keuze uit:

  • Gevelframes
  • Spanframes XXL
  • Vrijstaand spandoekframe

Elk van deze frames kan in verschillende maten geleverd worden. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen.

Dé specialist in het reclamevak

Met ruim 30 jaar ervaring in het vak mag CD-Reclame zich met recht dé expert op het gebied van reclame noemen. Daarnaast zijn wij een erkend signbedrijf. Ons team bestaat uit ervaren deskundigen en jong talent. Dankzij deze combinatie zijn wij in staat om producten afleveren van hoge kwaliteit. Daarnaast worden onze medewerkers goed opgeleid, waardoor zij alles weten over onze producten. Wanneer u ons inschakelt voor het bevestigen van een spandoekframe, dan zullen zij deze monteren zonder dat er beschadigingen optreden.