“Belettering, raamfolie en stickers”

Stickers

Stickers

Stickers lenen zich bij uitstek goed voor promotionele acties. Stickers zijn betaalbaar en in korte termijn te realiseren waardoor er snel op acties en trends kan worden ingesprongen. Wij leveren stickers in alle vormen en maten.

U kunt uw ontwerp aanleveren dan verzorgen wij de rest. Mocht er behoefte aan zijn dan kunnen wij u ook helpen met het design van de stickers en u verder helpen uw actie vorm te geven.

Raambelettering

Plakletters

U kunt er ook voor kiezen om de ramen van uw pand te laten beplakken met plakletters Dit draagt sterk bij aan de herkenbaarheid van uw bedrijf in het straatbeeld. Plakletters zijn er in alle mogelijke maten verkrijgbaar.

Voor de detailhandel is raamstickers daarnaast een goed oplossing om tijdelijke acties onder de aandacht te brengen. De plakletters zijn eenvoudig aan te brengen en goed te verwijderen wanneer de acties afgelopen is.

Autobelettering

Autobelettering

Met autobelettering en bestickering maakt u een professionele indruk bij uw klanten. Uw bedrijfswagens fungeren zo als rijdende reclame zuil. Wij kunnen ook volledige carwrapping uitvoeren. Carwrapping maakt het mogelijk om complexe ontwerpen relatief eenvoudig op de wagen te plaatsen.  Een ander optie is om autostickers te plaatsen. Deze magneetstickers zijn eenvoudig te verwijderen zonder dat het voertuig daarbij schade ondervindt. Lees meer >