Alle soorten stickers van klein tot groot. Ook voor grote oplages!
CD-Reclame heeft altijd de oplossing in huis op het gebied van stickers. Waar anderen stoppen gaan wij verder. Moeten ze makkelijk aan te brengen zijn of extra hard plakken? Dat is allemaal geen probleem met ons ruime assortiment aan vinylsoorten. Volle kleuren en een perfecte uitstraling zijn ons handelsmerk.

Stickers lenen zich bij uitstek goed voor promotionele acties. Stickers zijn betaalbaar en in korte termijn te realiseren waardoor er snel op acties en trends kan worden ingesprongen. Wij leveren stickers in alle vormen en maten.

U kunt uw ontwerp aanleveren dan verzorgen wij de rest. Mocht er behoefte aan zijn dan kunnen wij u ook helpen met het design van de stickers en u verder helpen uw actie vorm te geven.

Folie laten aanbrengen

CD-Reclame produceert niet alleen de folie, we kunnen deze ook voor u aanbrengen bij uw bedrijf of winkelpand. Onze montagedienst kan u overal van dient zijn, of het nu om binnen ramen gaat of ramen op grote hoogte aan de buitenzijde.

Heeft u interesse of wilt u meer weten?

Neem contact met ons op via:

0316 334050 of info@cd-reclame.nl

glass_folie_voorbeeld7

Etched Glass Folie (Privacy folie)

Om te zorgen voor privacy en toch voldoende licht binnen te krijgen is deze folie ideaal. Het wordt daarom ook zeer veel verkocht. U kunt het zelf aanbrengen of wij kunnen het voor u doen. Net hoe u het hebben wil. Vraag vrijblijvend voor meer informatie.

Meer weten over Etched Glass Folie (Privacy folie)

gaatjesfolie

Gaatjes folie (One Way Vision)

Deze speciale raamfolie kan voorzien worden van een print aan de voorzijde en u heeft alsnog zicht vanuit de andere zijde. Zeer geschikt voor achterruiten van bedrijfswagens, maar ook voor een moderne uitstraling op winkels etalages of kantoor ramen.

Meer weten over Gaatjes folie (One Way Vision)

keuringsstickers_0

Keuring- en inspectiestickers

Keuringsstickers/inspectiestickers met uw eigen logo? Dat kan wij kunnen iedere soort keuringssticker voor u op maat maken. Voor iedere branche heeft CD-Reclame geschikte keuringsstickers of inspectiestickers. In verschillende branches worden keuringsstickers/inspectiestickers steeds belangrijker. 

Meer weten over Keuring- en inspectiestickers

Raamsticker_voorbeeld0

Raamsticker & Etalage stickers

Uw reclame uitingen op de ramen van uw bedrijfspand kunt u door ons laten verzorgen. Wij printen haarscherp tot ieder gewenst formaat. Ook kunnen we u helpen met het ontwerp.

Meer weten over Raamsticker & Etalage stickers

muursticker

Decoratieve muursticker

Voor ruimtes waar u net een beetje sfeer mist kunt u ook denken aan een mooie print op muurfolie. Onze materialen zijn geschikt voor vele ondergronden, laat u verrassen door de mogelijkheden. Daarnaast beschikken we over een database van leuke illustraties en hebben onze ontwerpers ook voldoende inspiratie om met u mee te denken.

Meer weten over Decoratieve muursticker

Veiligheidsstickers

Pictogram & Veiligheidsstickers

Nagenoeg alle soorten pictogrammen zitten in ons assortiment. Kleurvast en met of zonder extra beschermlaag leverbaar. Ook te bestellen op borden voor aan de wand of in de grond.

Meer weten over Veiligheidsstickers & Pictogramstickers

stickers_00

Logo stickers

Logo stickers laten drukken? Voor producten of promotie acties hebben wij een groot aanbod aan stickers. Van klein tot groot in alle vormen uitgesneden. Informeer naar onze scherpe tarieven en snelle levertijden.

Meer weten over Logo stickers

Heeft u interesse of wilt u meer weten?

Neem contact met ons op via: 0316-334050 of info@cd-reclame.nl

    Aachternaam (*)

    Telefoonnummer (*)

    E-mailadres