Nagenoeg alle soorten pictogrammen zitten in ons assortiment. Van veiligheidsstickers; beveiligings; brandprevantie; evacuatie en interventie; gevaren; gevaarlijke stoffen; gebods; leiding; transport tot verbodstickers. Alle stickers vallen onder de ISO 7010 normering.

De stickers zijn van uitstekende kwaliteit en tevens UV bestendig (dus ook voor buiten geschikt). En met een optie voor een extra kras werend laminaat. Kleurvast en met of zonder extra beschermlaag leverbaar.

Alle pictogrammen zijn op sticker leverbaar. Of het nu gaat om verbodspictogrammen met een pictogram voor verboden te fotograferen, verboden te bellen of een andere boodschap. Bij CD-Reclame kunt u alle soorten pictogrammen op de stickers laten drukken.

 

Ook te bestellen op borden

Uiteraard moeten de stickers duidelijk zichtbaar zijn en daarom kunt u bij CD-Reclame dan rekenen op de beste kwaliteit. Kies voor een extra krasbestendige laag zodat de stickers nog langer meegaan. U kunt deze stickers tot wel 7 jaar gebruiken, zowel binnen als buiten. De stickers zijn ook te bestellen op borden voor aan de wand of in de grond.

Als u vragen of speciale wensen hebt kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

brand

Brandpreventiestickers

bhv

BHV, evacutatie, interventie stickers

gevaren

Gevarenstickers

stoffen

Gevaarlijke stoffen

gebods

Gebodsstickers

verbod

Verbodstickers