Unieke spandoeken en frames

Van promotiespandoeken tot vlaggenmasten, CD-Reclame kan u helpen. Wij bieden u een ruim aanbod aan diverse doeken van verschillende afmetingen. Zo kunnen wij grote gevelspandoeken voor u bedrukken, maar ook kleinere indoorspandoeken. Daarnaast vindt u bij ons diverse frames. Deze kunnen wij uiteraard voor u monteren. Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze professionals staan u graag te woord.

Van spandoeken tot vlaggenmasten

CD-Reclame is niet alleen hét adres voor spandoeken, maar ook voor vlaggenmasten en frames zit u bij ons goed. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, leveren wij een ruim aanbod aan producten. Zo kunnen wij u helpen met het ontwerpen en bevestigen van onder meer:

  • Een megaspandoek
  • Een gevelspandoek
  • Een hangend doek
  • Een groot indoorspandoek
  • Een promotiespandoek

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Bekijk dan het fotoalbum dat u op de site kunt vinden. Hier vindt u een overzicht van onze werkzaamheden.

Kies voor kwaliteit

Of u nu kiest voor een gevelspandoek of vlaggenmasten, wij leveren kwaliteit. Voor het bedrukken van het doek worden de modernste technieken gebruikt. Hierdoor zijn wij in staat om een print in full colour te drukken, die van hoogwaardige kwaliteit is. Daarnaast komen wij ook graag bij u langs om frames of vlaggenmasten te plaatsen. Onze ervaren medewerkers hebben kennis van zaken, waardoor uw spandoek niet door een windvlaag weg- of omgeblazen wordt.

Wij vertellen u graag meer

Heeft u nog vragen? Wij geven u graag meer informatie over onze werkzaamheden en over onze producten. Bel vandaag nog naar 0316-334050 of mail ons: info@CD-Reclame.nl. Onze medewerkers helpen u graag verder. Wilt u ons inschakelen voor het ontwerpen van een spandoek? Vraag dan direct een offerte aan. Zo krijgt u een duidelijk beeld van het kostenplaatje. Of u nu beursspandoeken wilt of vlaggenmasten, wij staan graag voor u klaar.

U vindt onze producten in heel het land

CD-Reclame is gevestigd in Zevenaar en werkt veel voor bedrijven in plaatsen zoals: Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, DuivenDieren, Doesburg, Doetinchem, Ede, NijmegenUtrecht, VeenendaalZutphen, …