Een vrachtwagen is dagelijks op de weg te vinden. Een prima reclame object om vrachtwagen belettering op aan te brengen. CD-Reclame neemt u alle zorgen uit handen, we verzorgen het ontwerp tot de uitvoering.

Er is veel mogelijk, denk bijvoorbeeld aan een gehele vrachtwagen te carwrap zo steel je de show onderweg en bij uw klanten. Wij veranderen iedere vrachtwagen in een super opvallend (mits gewenst) rijdend reclame object. Gegarandeerd gaat u hier de kijkers mee trekken.

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om alleen het logo op de vrachtwagen te plaatsen. U heeft de keuze uit een full carwrap waarbij de gehele bedrijfswagen kan worden beplakt. Of een gedeeltelijke carwrap in combinatie met normale belettering. Voor ieder budget bedenken wij een passende oplossing.

Als echte liefhebbers van het reclamevak willen wij altijd een top product proberen te leveren. Het design speelt hierin een grote rol. Wat is er wel mogelijk en wat is er niet mogelijk? Of u nu door ons of zelf een ontwerp maakt, onze specialisten hebben op al deze vragen antwoorden en helpen u graag. Neem daarvoor ten alle tijden gerust contact met ons op.

Bel ons op 0316 334050 of mail ons voor een advies gesprek