skip to Main Content

Wie zijn wij?

 • Al meer dan 35 jaar ervaring!
 • Eerlijk advies op maat
 • Uitgebreid assortiment
 • Uw zichtbaarheid, ons vak!

Even voorstellen

Wij zijn CD-Reclame. Al sinds 1986 een landelijk opererend bedrijf, goed in het zichtbaar maken van uw onderneming. We zijn dus al meer dan 35 jaar een stabiele factor op het gebied van lichtreclame, gevelreclame, lichtbakken, binnen– en buitenreclame, autobelettering, huisstijl ontwerp en nog veel meer. 

Gedreven door kennis, passie en liefde voor het vak, maken wij met een betrokken en enthousiast team de mooiste reclame uitingen werkelijkheid. Wij staan dagelijks voor u klaar. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en denken graag met u mee om samen tot het beste resultaat te komen.

Van concept tot uitvoering

CD-Reclame bied haar klanten een full service. Van het ontwerp tot aan de ontwikkeling en de montage van uw reclame, bent u bij CD-Reclame aan het juiste adres. Ook het periodieke onderhoud (Service & Onderhoud) kunt u overlaten aan de monteurs van CD-Reclame. Kortom, u heeft alle reclamezaken onder één dak.

Waarom kiest u voor CD-Reclame?

 • Alles onder één dak
 • Meer dan 35 jaar ervaring
 • Persoonlijk en heldere communicatie
 • Korte levertijden
 • Service, montage én onderhoud
 • Gepassioneerd

Korte levertijden

Reclame word vaak tijdelijk ingezet voor diverse acties en er is regelmatig enige haast bij geboden. Doordat wij 90% van onze producten in eigen huis produceren zijn wij in staat om snelle levertijden te realiseren indien dat gevraagd word.

Veelzijdige reclame

Door te luisteren naar de wensen van onze klanten stellen wij ons reclamepakket samen. Wij proberen een breed pakket aan te bieden van kwalitatief goede producten. Ook het verlenen van een goede service is een van onze drijfveren.

Groei

Door voortdurend te investeren in kennis, machines en software kunnen we steeds meer uitdagingen aan en zijn we in staat om een zeer uitgebreid pakket aan te bieden. Hierdoor is het mogelijk om ook in de toekomst een belangrijke speler op gebied van binnen- en buiten reclame te blijven.

CD-Reclame is een door SIBON Erkend Signbedrijf.

CD-RECLAME TEAM

Onze experts staan voor u klaar

Roel van Mierlo

Eigenaar

Johnny Saalmink

Sign monteur
Sylvia

Sylvia Klom

Manager

Timon Eeuwes

Sign monteur

REACTIES VAN KLANTEN

Wij hechten veel waarde aan de mening van onze klanten

Snelle levertijd bestelde stickers, ook als het niet alledaags is; luisteren goed naar de klant! Jullie stickers gaan inmiddels de hele wereld over: ca. 40 landen

Abarth-Exhausts - Ad van Ling

Candea CollegeCandea College
14:00 28 Feb 24
Goede en snelle service, klantvriendelijk, denken met je mee en geven goede adviezen!
Femke KutschruiterFemke Kutschruiter
08:54 12 Jan 24
Susan WillemsenSusan Willemsen
15:09 19 Jun 23
erwin booltinkerwin booltink
06:41 21 Dec 22
Jacco SloosJacco Sloos
10:45 03 Nov 22
Wij laten hier vaak stickerwerk op maat of volgens specifiek ontwerp maken, tevens doet men ook wel eens klussen voor ons op locatie . Ze zijn snel en accuraat en zijn wij zeer tevreden over dit bedrijf.
Clinic 28Clinic 28
15:30 12 Oct 22
Top service, goede kwaliteit
wim kuikwim kuik
09:39 11 Oct 22
Goede snelle service , denken echt met je mee voor de juiste oplossing snelle levering en voor een goede prijs. Zeker aan te bevelen.
Joshua EusmanJoshua Eusman
07:13 29 Sep 22
Wij werken al een tijdje samen met CD-Reclame en we zijn zeer tevreden! Een aanrader voor alle andere bedrijven als je een leuk, flexibel bedrijf zoekt die meedenkt en snel kan leveren.
Jarno van DuinkerkenJarno van Duinkerken
07:05 28 Sep 22
Zeer tevreden over de service van CD-Reclame.Korte lijntjes en snelle levering.
Melanie EversMelanie Evers
06:49 28 Sep 22
Fijne samenwerking met CD-Reclame. Snel een offerte, snel een voorstel voor het te leveren product en de levering is ook prima in orde. Ze denken met je mee!
js_loader

Van alle markten thuis

CD Reclame is een print & signing bedrijf die u kan helpen met al uw reclame uitingen. U kunt uw concepten laten aanleveren door uw vertrouwde reclamebureau of u kunt dit overlaten aan onze DTP afdeling. Wij helpen u om de zichtbaarheid van uw bedrijf te vergroten of dit nu is door, lichtreclame, gevelreclame of belettering op uw pand. Ook voor uw bedrijfsauto’s kunnen wij autobelettering aanbrengen. Met autoreclame maakt uw personeel een professionele indruk onderweg en bij klanten. Heeft u een binnenkort een evenement waar u promotiemateriaal voor nodig hebt dan kunnen wij stickers voor u drukken of een display leveren in uw huisstijl. Wij informeren u verder graag over alle mogelijkheden.

Contact opnemen

Heeft u interesse of wilt u meer weten?


  Back To Top
  OfferteMail onsBel onsApp ons