skip to Main Content
  • Al meer dan 35 jaar ervaring!
  • Eerlijk advies op maat
  • Uitgebreid assortiment
  • Uw zichtbaarheid, ons vak!

3 redenen voor lichtreclame

Opvallen met lichtreclame

Als ondernemer wilt u natuurlijk opvallen tussen al uw concurrenten. Hoe pakt u dat nu het beste aan? Daar zijn natuurlijk meerdere manieren voor. Eén van de manieren om op te vallen is door middel van lichtreclame. Met lichtreclame trekt u namelijk de aandacht van iedereen die uw bedrijf fysiek passeert. In dit blog geeft CD-Reclame u 3 redenen voor lichtreclame.

De hele dag opvallen

Het eerste grote voordeel van lichtreclame is dat uw bedrijf er de hele dag mee opvalt. Ook in de schemering en ‘s nachts is uw bedrijf goed zichtbaar met lichtreclame. Het zorgt ervoor dat mensen geïnteresseerd raken in uw bedrijf en dat ze uw bedrijfsnaam beter onthouden. Het vergroot zo de kans dat een potentiële klant een daadwerkelijke klant wordt. Lichtreclame is in het verleden dan ook al vaak een effectief promotiemiddel gebleken waarmee de herkenbaarheid van een bedrijf uitstekend wordt vergroot.

Diverse mogelijkheden

Het fijne van lichtreclame is dat u het volledig kunt optimaliseren naar uw eigen wensen. Wilt u bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam in lichtgevende letters op uw pand hebben? Dat kan! Wilt u juist het logo van uw bedrijf verlicht op uw pand hebben? Dat is ook mogelijk. U kunt kiezen uit LED-schermen, reclamepanelen en gevelletters. Zelfs de kleuren kunt u zelf uitkiezen. Wat uw wensen ook zijn, met lichtreclame zorgt u ervoor dat het werkelijkheid wordt. Een extra tip van ons hierbij is om het minimalistisch te houden. Zo zorgt u ervoor dat voorbijgangers de boodschap in één keer duidelijk hebben. Vermijd dus lange zinnen en verhalen.

Duurzaam en milieuvriendelijk communiceren

Met lichtreclame heeft u ook nog eens een duurzame manier te pakken om uw boodschap over te brengen. U heeft uw investering snel terugverdiend en de lichtreclame zelf vraagt om weinig onderhoud. Af en toe controleren op verwering is vaak al voldoende. Wilt u ook nog milieuvriendelijk bezig zijn met uw lichtreclame? Ga dan voor LED-verlichting. Die gaat vaak tot wel 5 jaar mee. Zo valt u met lichtreclame duurzaam, effectief én efficiënt op tussen uw concurrenten.

Meer informatie over doosletters

Wilt u meer weten over lichtreclame? We helpen u met alle plezier verder! Bel ons gerust via 0316334050 of stel uw vraag via ons contactformulier of de mail info@cd-reclame.nl.


Terug naar het overzicht

Contact opnemen

Heeft u interesse of wilt u meer weten?


    Back To Top
    OfferteMail onsBel onsApp ons