skip to Main Content

Lichtreclame

 • Al meer dan 35 jaar ervaring!
 • Eerlijk advies op maat
 • Uitgebreid assortiment
 • Uw zichtbaarheid, ons vak!

Met lichtreclame ook zichtbaar in het donker!

Met lichtreclame maakt u uw bedrijf op schemerige dagen en ‘s avonds in het donker goed zichtbaar. De specialisten van CD-Reclame bieden een ruim assortiment lichtreclame die wij helemaal naar uw wens kunnen optimaliseren. Wilt u graag bepaalde kleuren in uw reclame? Of wilt u een verlicht logo? Binnen- of buitenreclame, ledschermen, gevelletters, reclamepanelen, bewegwijzering, zuilen of belettering… Wij kunnen al deze soorten lichtreclame voor u realiseren. Naast de productie van uw lichtreclame kunnen wij uw reclame ook bij komen installeren en onderhouden in heel Nederland. Neem nu contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden van lichtreclame voor uw bedrijf, of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Licht bakken

LICHTBAKKEN

DOOSLETTERS

Licht koof

LICHTKOVEN

Lichtzuil

LICHTZUIL

Licht lijn

LICHTLIJN

Omdat uw bedrijf gezien mag worden!

Als ondernemer heeft u het volste recht om trots te zijn op uw bedrijf. Maar wordt uw bedrijf ook voldoende door iedereen gezien? Met goede lichtreclame trekt u gegarandeerd de aandacht. En natuurlijk ook nieuwe klanten. CD-Reclame is gespecialiseerd in binnen- buiten- en lichtreclame. Wij maken al uw reclame-uitingen – van ontwerp en productie tot montage – allemaal in eigen huis. En dat allemaal door reclamespecialisten die hun vak uitstekend verstaan. De lichtreclame die wij voor u maken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, degelijke constructies en doordachte details.

HEEFT U INTERESSE OF WILT U MEER WETEN

Onze experts staan voor u klaar

Wat verstaan we onder lichtreclame?

Opvallen tussen de concurrenten en andere bedrijven is noodzakelijk. Lichtreclame kan daarvoor de aangewezen oplossing zijn. Denk bijvoorbeeld aan een mooi verlicht bord met uw bedrijfslogo. Maar wat houdt deze vorm van reclame precies in? Lichtreclame kent diverse technieken waarin met letters, figuren en kunstlicht (LED of neon) informatie, zoals naam, logo of andere boodschappen wordt uitgestraald. Deze manier van reclame maken heeft een overduidelijke functie binnen de zogenaamde mediamix en publiciteitsbeleid van bedrijven en andere organisaties. Dankzij de techniek is er veel mogelijk op het gebied van lichtreclame. Het is de taak van de ontwerper om eer een mooi en doeltreffend geheel van te maken. Bij CD-Reclame kunnen we dat!

lichtreclame cd-reclame

Voordelen van lichtreclame

Lichtreclame heeft een aantal belangrijke voordelen, waardoor de aanschaf en installatie daarvan zeker de moeite waard is. We noemen ze hieronder:

Herkenbaarheid

Het doel van reclame is vaak de herkenbaarheid van een bedrijf vergroten. Mensen moeten uw merknaam onthouden. Lichtreclame blijkt hierin uiterst effectief. Het valt op en blijft vaak in het geheugen gegrift staan. Het is altijd zichtbaar en wekt de interesse van potentiële klanten. Lichtreclame is hiermee een prima visitekaartje.

Professionele uitstraling

Een bedrijf met lichtreclame aan de gevel maakt een professionele indruk. Ze hebben hun marketing goed op orde en zijn bereid om daarin te investeren. Ze nemen hun klanten serieus.

Veel mogelijkheden en soorten lichtreclame

Lichtreclame is er in vele soorten, maten en mogelijkheden. De toepassingen zijn haast eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan de dikte van de letters. Zo kunt u gebruik maken van de kunststof Acrylox. Deze letters hebben vaak een dikte van 8 tot 30 millimeter. Wilt u dat uw reclame er beter uitspringt? Kies dan voor aluminium. Deze letters kunnen tot wel 180 millimeters dik zijn. Door met de dikte te spelen, creëert u een geheel eigen uitstraling. Daarnaast heeft u met licht reclame ook verscheidene mogelijkheden op het gebied van kleur en verlichting.

Licht van lichtreclame biedt extra veiligheid

Lichtreclame is er primair niet voor bedoeld, maar dat het vele licht extra veiligheid biedt is een mooie bijvangst. Het licht dat deze vorm van reclame produceert, maakt inbrekers snel en duidelijk zichtbaar. Dat weerhoudt ze sneller om uw winkel op ongewenste tijdstippen te bezoeken.

Duurzaam en daarmee voordelig

De aanschaf van lichtreclame klinkt als een flinke investering. Maar het rendement ervan is zeer de moeite waard. Het gaat zeer lang mee behoeft weinig onderhoud en is 24 uur per dag zichtbaar.

Ruim aanbod aan lichtreclames

Wanneer u wilt dat uw reclame of bedrijfslogo ook ’s nachts zichtbaar is, dan is het verstandig om deze van licht te voorzien. Het inzetten van lichtreclames biedt dan uitkomst. Wij kunnen die geheel op maat voor u maken. Wij kunnen onder meer onderstaande lichtreclame naar wens voor u maken:

 • Lichtbakken of zuilen
 • Lichtlijnen
 • Verlichte 3D-letters van verschillende materialen
 • Led-reclame

Benieuwd naar welke lichtreclame wij voor u kunnen maken? Kijk dan eens in het fotoalbum dat u op onze website vindt. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen. Onze medewerkers vertellen u graag meer over onze mogelijkheden.

Onderhoud van uw lichtreclame

Ook het onderhoud van lichtreclame kunt u aan CD-Reclame overlaten. Het is belangrijk dat lichtreclames naar behoren functioneren. U wilt immers niet dat een van de lampjes uitgaat, waardoor uw naam niet meer te lezen is. Voorkom dat de reclameboodschap onleesbaar wordt, doordat de verlichting niet goed werkt. Mocht dat onverhoopt het geval zijn, dan bieden wij u een extra service. Wanneer u kiest voor een van onze lichtreclames, dan kunt u ook direct een onderhoudscontract afsluiten. Onze medewerkers komen dan bij u langs voor het onderhoud. Tijdens dit bezoek kunnen wij ook schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren en reparaties uitvoeren.

Direct uw lichtreclame bestellen?

Benieuwd naar welke lichtreclames wij voor u op maat kunnen maken? Neem voor advies en informatie contact op met CD-Reclame. U kunt ons telefonisch bereiken op 0316 33 40 50 of mail naar info@CD-Reclame.nl.

CD-Reclame is gevestigd in Zevenaar en werkt veel voor bedrijven in plaatsen zoals: ApeldoornArnhemDidamDoetinchemEdeHuissenNijmegenUlftUtrechtVelpWestervoort en Zutphen.

Contact opnemen

Heeft u interesse of wilt u meer weten?


  Back To Top
  OfferteMail onsBel onsApp ons