skip to Main Content
  • Al meer dan 35 jaar ervaring!
  • Eerlijk advies op maat
  • Uitgebreid assortiment
  • Uw zichtbaarheid, ons vak!

5 goede redenen om te kiezen voor lichtreclame

Lichtreclame

Impact maken met lichtreclame

In de wereld van marketing en branding draait alles om zichtbaarheid en impact. Een van de meest effectieve manieren om een bedrijf goed in de schijnwerpers te zetten, is door te kiezen voor lichtreclame. Met lichtreclame combineert u de kracht van licht en een fraai ontwerp om uw boodschap te versterken en uw merk of product te laten opvallen. Wij geven u 5 goede redenen waarom u zou kunnen kiezen voor lichtreclame.

1. 24/7 zichtbaarheid

Een van de belangrijkste voordelen van lichtreclame is dat het 24 uur per dag en 7 dagen per week zichtbaar is. Zowel overdag als ‘s nachts valt uw boodschap op dankzij verlichting. Dit betekent dat passanten, zelfs in de avonduren, altijd uw merk en/of boodschap kunnen zien. Dat is uiteraard zeer bevorderlijk voor de zichtbaarheid en herkenning!

2. Opvallende eerste indruk

Lichtreclame heeft de kracht om direct in het oog te springen en de aandacht te trekken. De heldere, opvallende verlichting zorgt ervoor dat uw bedrijf of merk in het oog springt en een sterke eerste, opvallende indruk maakt. Dit is vooral belangrijk in drukke stadsstraten en winkelcentra, waar strijd om aandacht hevig kan zijn.

3. Creatieve vrijheid

Met lichtreclame zijn de ontwerpmogelijkheden zeer groot. U heeft de vrije keuze uit lettertypen, kleuren, vormen en stijlen om een unieke en op maat gemaakte reclame-uiting te creëren die perfect past bij wie u bent en wat u doet. Of u nu een klassieke uitstraling wilt of juist iets moderns en gedurfds; met lichtreclame kunt u vele kanten op.

4. Duurzaamheid en onderhoudsgemak

Hoogwaardige lichtreclame is duurzaam en heeft niet heel veel onderhoud nodig. Moderne led-verlichting is energiezuinig en gaat lang mee, waardoor u kosten bespaart op zowel energieverbruik als onderhoud. Dit betekent dat u zeer lang profijt heeft van uw investering.

5. Bekendheid!

Of u nu een lokaal, nationaal of internationaal publiek wilt bereiken: lichtreclame verzaakt nooit! Lokaal geplaatste lichtreclame trekt lokale klanten aan, terwijl grotere, opvallende installaties merkbekendheid op nationaal en internationaal niveau kunnen vergroten. U kunt lichtreclame aanpassen aan de schaal van uw bedrijf en uw doelgroep.

Lichtreclame laten maken bij CD-Reclame

Wilt u uw bedrijf, merk of evenement promoten met lichtreclame? Neem dan contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken. Onze experts staan voor u klaar. Laat een bericht voor ons achter via het contactformulier, bel naar 0316 33 40 50 of stuur ons een e-mail via info@CD-Reclame.nl.


Terug naar het overzicht

Contact opnemen

Heeft u interesse of wilt u meer weten?


    Back To Top
    OfferteMail onsBel onsApp ons