skip to Main Content
  • Al meer dan 35 jaar ervaring!
  • Eerlijk advies op maat
  • Uitgebreid assortiment
  • Uw zichtbaarheid, ons vak!

5 redenen voor lichtreclame

Opvallen met u bedrijf

Als ondernemer wilt u natuurlijk goed opvallen tussen alle andere bedrijven. Om dit te doen zijn er meerdere methodes die u kunt uitproberen. Naast het opvallen op social media kunt u ook de aandacht trekken met lichtreclame. Met lichtreclame trekt u namelijk de aandacht van alle voorbijgangers. In dit blog geeft CD-Reclame u 5 redenen waarom het verstandig is om te kiezen voor lichtreclame.

1. Altijd opvallen met lichtreclame

Lichtreclame staat professioneel op uw bedrijfsgevel en dat niet alleen, het zorgt er ook voor dat uw pand goed opvalt, ook als het donker is. Wanneer u geen lichtreclame laat monteren dan valt uw pand weg tussen alle gebouwen, zeker wanneer het nacht is. Met lichtreclame zorgt u ervoor dat uw bedrijfspand op alle tijden van de dag zichtbaar is.

2. Mensen nieuwsgierig maken met lichtreclame

Naast dat u extra goed opvalt met lichtreclame aan uw bedrijfspand, zorgt u er ook voor dat u aandacht trekt en mensen nieuwsgierig maakt. Met de juiste lichtreclame straalt u uit wat u aan uw doelgroep wilt laten zien. Ook zullen geïnteresseerden nu uw bedrijfsnaam beter onderhouden, simpelweg omdat het beter zichtbaar en leesbaar is!

3. Meer kans op potentiële klanten

Doordat u meer opvalt met uw bedrijf vergroot u de kans op potentiële klanten. CD-Reclame zorgt ervoor dat de naam, logo of mascotte van uw bedrijf zo goed mogelijk tot zijn recht komt op uw bedrijfsgevel. Dankzij de hoge kwaliteit zullen mensen zien dat u een professional bent. Lichtreclame is in het verleden ook al vaak een effectief promotiemiddel gebleken, waarmee de herkenbaarheid van een bedrijf uitstekend mee werd vergroot.

4. Lichtreclame aanpassen naar uw wensen

Een van de grootste voordelen van lichtreclame is dat u het lichtreclame precies zo aan kan passen zodat het perfect past bij uw wensen en bedrijfsuiterlijk. Wilt u bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam in lichtgevende letters op uw pand hebben staan? Dat kan! U kunt ook uw logo verlicht op uw bedrijfspand laten zetten. Of wat dacht u van LED-schermen, reclamepanelen en gevelletters? Zelfs de kleuren zijn zelf uit te kiezen. Wat uw wensen ook zijn CD-Reclame zorgt ervoor dat uw wensen tot werkelijkheid worden gebracht. Wij geven wel als tip mee om uw lichtreclame simpel te houden. Zo kunnen voorbijgangers in een keer zien wat uw boodschap is.

5. Lichtreclame is duurzaam en milieuvriendelijk

Als laatste grote voordeel willen wij u meegeven dat lichtreclame duurzaam en milieuvriendelijk is. U heeft namelijk uw investering snel terugverdient. Daarnaast vraagt lichtreclame maar weinig onderhoud. Controleer alleen af en toe of de verlichting in orde is en of u misschien andere bijzonderheden ziet. Wist u dat lichtreclame tot wel 5 jaar meegaat?

Meer informatie over lichtreclame

Wilt u graag meer weten over lichtreclame? We helpen u met alle plezier verder! Bel ons gerust via 0316334050 of stel uw vraag via ons contactformulier of de mail info@cd-reclame.nl.


Terug naar het overzicht

Contact opnemen

Heeft u interesse of wilt u meer weten?


    Back To Top
    OfferteMail onsBel onsApp ons