Full colour autoreclame

Autoreclame is een gemakkelijke en snelle manier om uw klanten te bereiken wanneer u als ondernemer veel onderweg bent. Het is natuurlijk wel zaak dat deze vorm van reclame er professioneel uitziet. CD-Reclame biedt dan uitkomst. Wij kunnen uw voertuig van reclame voorzien door het plaatsen van diverse soorten stickers. Omdat deze eenvoudig te verwijderen zijn, kunt u uw auto ook weer doorverkopen. Daarnaast is onze bestickering van hoogwaardige kwaliteit. Of u nu een afbeelding wilt of alleen uw bedrijfsnaam, wij realiseren het voor u.

Ruime keuze

Wanneer u uw bedrijfsauto wilt voorzien van reclame, dan heeft u de keuze uit diverse opties. Zo kunt u uw voertuig opnieuw laten spuiten in de bedrijfskleuren. Een goedkopere oplossing is het bestickeren van uw auto. CD-Reclame kan u op het gebied van autoreclame helpen met:

  • Autostickers en autobelettering.
  • Carwrapping. Uw auto wordt dan voorzien van een compleet nieuw laag.
  • Magneetstickers. Wanneer u kiest voor deze vorm autoreclame, dan is het ook mogelijk om deze eenvoudig weg te halen. Deze stickers worden bevestigd met behulp van magneten, waardoor de reclame gemakkelijk te verwijderen of bevestigen is.
    Voor welke vorm van autoreclame u ook kiest, de stickers zijn gemakkelijk verwijderbaar. Hierdoor raakt uw auto niet beschadigd, waardoor uw voertuig eenvoudig doorverkocht kan worden.

112011-07-27-15_51_18

11img_1295

Voorzie uw voertuig(en) van een nieuw laagje

Bent u als ondernemer veel onderweg? Dan is autoreclame wellicht een interessante optie voor u. Op deze manier bereikt u klanten wanneer u onderweg bent. Bij CD-Reclame vindt u diverse soorten reclame voor uw voertuig. Elk van onze producten is van hoogwaardige kwaliteit. Onze prints zijn niet alleen helder, maar kunnen ook in full colour gedrukt worden. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om uw gehele wagenpark te laten restylen. Wilt u meer weten over het plaatsen van autoreclame door CD-Reclame? Neem dan contact met ons op.

Waar kunnen wij u bij helpen?

Bent u benieuwd geworden naar onze mogelijkheden? Of heeft u nog vragen? Neem in dat geval contact met ons op. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0316-334050. Wij staan graag voor u klaar en beantwoorden met plezier uw vragen. Ook kunt u een mail sturen naar info@CD-Reclame.nl. Onze medewerkers beantwoorden uw bericht dan zo spoedig mogelijk. Voor welke vorm van autoreclame kiest u?