skip to Main Content
  • Al meer dan 35 jaar ervaring!
  • Eerlijk advies op maat
  • Uitgebreid assortiment
  • Uw zichtbaarheid, ons vak!

De beste lichtbakken voor uw bedrijf

Lichtbakken

Onder alle omstandigheden zichtbaar zijn met lichtbakken

Als u op zoek bent naar goede mogelijkheden van het maken van opvallende reclame, kunt u denken aan het gebruik van lichtbakken. Veel bedrijven laten graag lichtbakken maken om hun producten aan de man te brengen. De reden: ze vallen op en zijn beter zichtbaar dan gewone gevelreclame en reclameborden. Ze worden namelijk van binnenuit verlicht met led modules. In de wereld van reclame en marketing is een lichtbak een krachtig hulpmiddel om uw boodschap te versterken. Door de juiste lichtbak te kiezen, kunt u uw producten of diensten op een boeiende manier presenteren. Deze manier van presenteren is een effectieve manier om klanten te betrekken en te overtuigen. Bij CD-Reclame kunt u uiteraard ook terecht voor het laten maken van lichtbakken. Daarom vertellen we er hieronder graag meer over.

Wat kan een lichtbak voor u doen?

Wanneer u ook graag in het donker opvalt bij potentiële klanten, dan is het gebruik van één of meer lichtbakken zeker geschikt voor u. Met een goede lichtbak oogt uw bedrijf meteen veel professioneler. Dankzij de extreem zuinige led-verlichting in de lichtbakken bespaart u veel op uw energiekosten. Omgerekend kan dit tot wel € 50,- euro per jaar per vierkante meter lichtbak schelen.
Bovendien brandt led-licht een stuk feller en gaat het langer mee dan andere soorten lampen. Dit scheelt aanzienlijk in het onderhoud. En door de komst van led-verlichting is het mogelijk om lichtbakken een stuk dunner maken dan een aantal jaren geleden. Een uit de kluiten gewassen gevelbord of uithangbord boven de deur is dus niet meer nodig.

Rechthoekige lichtbakken

Het aluminium omhulsel rondom de lichtbak noemen we de omkasting. De omkasting is gemaakt van een stevig dubbelwandig aluminium profiel. Een profiel dat bij de grotere formaten lichtbakken niet gaat doorhangen en zeker samen met inwendige bevestigingssteunen zorgt voor een robuust en stevig geheel. Omdat we alles in eigen huis produceren maken we een lichtbak van de beste kwaliteit tegen voordelige prijzen.

Ronde en ovale lichtbakken

Ronde en ovale lichtbakken vallen door hun vorm extra goed op. Ronde lichtbakken worden meestal als dubbelzijdige uitsteeklichtbak gebruikt. De lichtbakken zijn uitermate geschikt om een logo, deel van het logo of een beeldmerk extra onder de aandacht te brengen. Ronde lichtbakken zijn er in enkelzijdige of dubbelzijdige uitvoering. Dit soort lichtbakken ziet u vooral bij restaurants en cafés.

Meer weten over lichtbakken?

Heeft u interesse in een eigen lichtbak? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Onze experts staan u graag te woord en geven u kosteloos en vrijblijvend advies. Ons telefoonnummer is 0316334050 of stel uw vragen via ons contactformulier of in de mail info@cd-reclame.nl.


Terug naar het overzicht

Contact opnemen

Heeft u interesse of wilt u meer weten?


    Back To Top
    OfferteMail onsBel onsApp ons