Bent u op zoek naar grote formaat prints? Dan zit u hier goed, want CD-Reclame print en sign is hierin gespecialiseerd. Wij printen voor u met de hoogste kwaliteit printers haarscherp op vele materiaalsoorten. Folie, spandoek, behang, plaatmateriaal en papier zijn zo maar een greep uit de vele mogelijkheden.

Showrooms, vergaderzalen, entrees en vele andere ruimtes krijgen fantastische boost het aanbrengen van mooie full color prints. Het zorgt gegarandeerd voor meer sfeer en beleving waarmee u de uitstraling van uw ruimte verhoogd.

Prijs en kwaliteit

Wat zijn de kosten van een print? Die vraag kunnen we voor u beantwoorden aan de hand van enkele vragen. Er zijn namelijk vele keuzes te maken op het gebied van materiaalsoorten en de bijbehorende tarieven. Wilt u af en toe een print vervangen of dient deze krasbestendig te zijn? Alles is mogelijk. Ons team kan u heel goed vertellen wat er mogelijk is binnen welk budget om zo met u de beste keuze te maken. Belangrijk vinden wij dat welke keuze we ook maken, u altijd een indrukwekkende printkwaliteit krijgt.

Full color prints plakken

Wilt u de fullcolor prints laten aanbrengen op uw locatie? Dat is mogelijk, want CD reclame heeft een eigen montage dienst die uw prints over al in Nederland (of zelfs dat buiten) kan komen installeren.

Laat u informeren door een van onze specialisten.