skip to Main Content
  • Al meer dan 35 jaar ervaring!
  • Eerlijk advies op maat
  • Uitgebreid assortiment
  • Uw zichtbaarheid, ons vak!

Gratis tips voor opvallende gevelreclame

Gevelreclame Omgeving Zevenaar

Zo valt u op met gevelreclame!

Voor veel bedrijven is het een uitdaging om op te vallen. Zeker als de concurrentie alsmaar toeneemt. Gevelreclame is een krachtig middel om de aandacht te trekken en passerende (potentiële) klanten te verleiden. Daarom raden we u zeker aan om in gevelreclame te investeren. Een goed ontworpen gevelbord kan het visitekaartje van uw bedrijf zijn en ervoor zorgen dat u meer naamsbekendheid krijgt. En dat terwijl het u helemaal niet veel kost! Lijkt u dit wat? CD-Reclame geeft u een aantal gratis tips voor het creëren van opvallende gevelreclame die werkt voor uw bedrijf.

Maak uw merk zichtbaar

Het handige van gevelreclame is dat voorbijgangers direct kunnen zien wat uw merk is. Daarom is het cruciaal om dit duidelijk en herkenbaar weer te geven op uw gevelreclame. Gebruik hiervoor uw bedrijfslogo, slogan of bepaalde bedrijfskleuren. Potentiële klanten moeten direct kunnen zien wie u bent, waar u voor staat en waarom ze bij u moeten zijn. Daarom is ook de locatie van uw gevelreclame van groot belang. Denk goed na over de hoogte en de beste hoek voor een optimale zichtbaarheid. Uw gevelreclame moet een echte eyecatcher worden, niet iets wat over het hoofd wordt gezien.

Meer is niet altijd beter

Wat gevelreclame betreft, is minder vaak meer. Zorg ervoor dat u het eenvoudig houdt en kies voor een gemakkelijk leesbaar ontwerp. Gebruik voor uw gevelreclame heldere, goed contrasterende kleuren en een goed leesbaar lettertype dat zelfs van een afstand nog goed te lezen is. Ook geven we u als tip mee om overbodige details die afleiden van de kernboodschap zoveel mogelijk te vermijden.

Verlichte gevelreclame voor 24/7 zichtbaarheid

Wilt u dat uw gevelreclame ook ‘s nachts zichtbaar is? Overweeg dan verlichte gevelreclame. Verlichte gevelreclame zorgt ervoor dat u 24 uur per dag opvalt. U zet uw boodschap letterlijk in de schijnwerpers en geeft uw bedrijf een professionele uitstraling, zelfs in het donker.

Gevelreclame laten maken door CD-Reclame

Bij CD-Reclame weten we hoe u uw bedrijf het beste kunt promoten. Wij zijn dan ook in staat om allerlei verschillende soorten gevelreclame voor u te maken. Zowel verlichte als onverlichte gevelreclame. Bent u hierin geïnteresseerd? En wilt u graag meer weten over de verschillende mogelijkheden van gevelreclame die wij u kunnen bieden? Laat een bericht voor ons achter via het contactformulier, bel naar 0316 33 40 50 of stuur ons een e-mail via info@CD-Reclame.nl. Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.


Terug naar het overzicht

Contact opnemen

Heeft u interesse of wilt u meer weten?


    Back To Top
    OfferteMail onsBel onsApp ons