skip to Main Content
  • Al meer dan 35 jaar ervaring!
  • Eerlijk advies op maat
  • Uitgebreid assortiment
  • Uw zichtbaarheid, ons vak!

Het nut van autobelettering

Autobelettering

Profiteer van de voordelen van autobelettering

U heeft het vast wel eens meegemaakt: u zit in de auto en voor, naast of achter u rijdt een bedrijfsauto. Met daarop een logo, een slogan en contactgegevens. Allemaal in een consistente huisstijl, compleet met kleuren en lettertypes. Misschien heeft u zelfs weleens een bedrijf ingehuurd of bezocht op basis van de bedrijfsauto die u voorbij zag komen. Heeft u een eigen bedrijf waar u (nog) beter reclame voor wil maken? Dan vertelt CD-Reclame u hier graag meer over het nut van autobelettering en waar u op moet letten.

Reclame maken waar u gaat

Het grootste voordeel van autobelettering is dat u automatisch reclame maakt voor uw bedrijf, waar u ook maar gaat. Het enige wat u hoeft te doen is in de auto stappen en de weg op te gaan. Eenvoudiger dan dat wordt het niet. U hoeft slechts één keer een investering te doen en de auto doet de rest. Dit is wel anders met bijvoorbeeld billboards, posters of vlaggen. Daarvoor dient u er meerdere te hebben als u die op meerdere plekken wilt inzetten.

Autobelettering

Consistente doorvoering

Het is als bedrijf natuurlijk belangrijk dat u uw merkidentiteit en uw huisstijl goed doorvoert. Autobelettering is een geweldige manier om dat te doen. Zorg er daarom voor dat uw belettering nauw aansluit bij de huisstijl van uw bedrijf. Als u toch hiermee bezig bent, ga dan ook meteen na of de huisstijl buiten- en binnen uw bedrijf ook op elkaar aansluiten. Zo weet u zeker dat potentiële klanten een consistente ervaring hebben. Van het spotten van uw autobelettering tot op het moment waarop ze uw bedrijfspand binnengewandeld komen.

Let op de soort auto

Naast het doorvoeren van uw huisstijl en uw merkidentiteit is het verstandig om na te denken over wat voor een soort vervoermiddel u gaat gebruiken. Heeft u een klusbedrijf? Dan is een busje waarschijnlijk handiger om uw spullen in te vervoeren dan een personenauto. Let er ook op dat u de juiste indruk wekt in lijn met uw branche. Vervoert en installeert u zonnepanelen? Dan wekt het natuurlijk geen al te beste indruk als uw bedrijfswagen een zwaar vervuilende benzineslurper is.

Geïnteresseerd in autobelettering?

Heeft u interesse in autobelettering? Wilt u meer informatie over hoe u het beste autobelettering in kunt zetten voor uw bedrijf? CD-Reclame helpt u met alle plezier verder! Bel ons gerust via 0316334050 of stel uw vragen via ons contactformulier of de mail info@cd-reclame.nl.


Terug naar het overzicht

Contact opnemen

Heeft u interesse of wilt u meer weten?


    Back To Top
    OfferteMail onsBel onsApp ons