skip to Main Content
  • Al meer dan 35 jaar ervaring!
  • Eerlijk advies op maat
  • Uitgebreid assortiment
  • Uw zichtbaarheid, ons vak!

Hoe valt u goed op met autobelettering?

Opvallen met autobelettering, hoe doet u dat?

Wanneer u een onderneming heeft, wilt u natuurlijk te allen tijde opvallen. Voor werktijd, tijdens werktijd en na werktijd. Dit kunt u doen door te kiezen voor autobelettering. Dankzij autobelettering kunt u reclame maken terwijl u rondrijdt. En zelfs wanneer uw auto stilstaat. Simpeler reclame maken kan niet! En goedkoper ook niet. Autobelettering is namelijk een relatief goedkope vorm van reclame. Ook is het een duurzame vorm van reclame maken, omdat de kleuren en folies lang meegaan. En dat terwijl autobelettering wel voor meer zichtbaarheid zorgt. Maar hoe valt u goed op met autobelettering? Daar geeft CD-Reclame u een aantal tips voor.

Hoe meer auto’s, hoe beter u opvalt

Allereerst zult u moeten nadenken over het aantal auto’s dat u wilt beletteren. Wilt u één auto laten beletteren? Of juist een heel wagenpark? Hoe meer auto’s autobelettering hebben, des te meer u gezien wordt en des te beter u opvalt.

Opvallend design

Vervolgens komt het design van de autobelettering aan bod. Hier besteden wij flink wat aandacht aan. Het design van uw autobelettering is namelijk van invloed op het opvallen. Bij een opvallend design, wordt de boodschap op uw auto, of auto’s goed onthouden. Om zo goed mogelijk op te vallen, raden we daarom meer kleur aan. Kies bijvoorbeeld voor een opvallende huisstijlkleur voor de autobelettering. Of benut de extra mogelijkheden van folie, door bijvoorbeeld een folie met reliëf of fluorescerende folie te gebruiken als autobelettering. Hoe opvallender het design, hoe beter!

Zorg ervoor dat u herkenbaar bent

Natuurlijk moeten voorbijgangers wel direct kunnen zien dat het om uw bedrijf gaat als zij uw autobelettering tegen komen. Kies er daarom voor om uw bedrijfsnaam of bedrijfslogo te laten bedrukken. Ook kunt u kort in woord of beeld duidelijk maken wat u doet en voor wie. Dan weten voorbijgangers waar ze u voor moeten bellen.

Houd het kort

In het verkeer hebben mensen maar een korte leestijd. Vermeld daarom niet te veel en maak opsommingen niet te lang. Zorg ervoor dat alles goed leesbaar is en dat het belangrijkste eruit springt.

Meer weten over autobelettering? Neem contact op met CD-Reclame

CD-Reclame is al meer dan 30 jaar een expert in zowel binnen- als buitenreclame. Wij denken graag met u mee over geschikte autobelettering en geven u advies. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van autobelettering voor uw bedrijf? Of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons telefonisch op 0316334050 of stuur een e-mail naar info@cd-reclame.nl.


Terug naar het overzicht

Contact opnemen

Heeft u interesse of wilt u meer weten?


    Back To Top
    OfferteMail onsBel onsApp ons