skip to Main Content
  • Al meer dan 35 jaar ervaring!
  • Eerlijk advies op maat
  • Uitgebreid assortiment
  • Uw zichtbaarheid, ons vak!

Iconische vormen van lichtreclame

Lichtreclame Cd-reclame

‘s Werelds beroemdste voorbeelden van lichtreclame

Lichtreclame is dé manier om uw bedrijf 24 uur per dag zichtbaar te maken. Ook op schemerige dagen en ‘s avonds in het donker. Dankzij lichtreclame is uw boodschap altijd zichtbaar en kunt u de aandacht trekken van potentiële klanten. Maar wist u dat lichtreclame meer is dan alleen een manier om uw boodschap over te brengen? Het is een vorm van kunst en cultuur die steden over de hele wereld siert. CD-Reclame vertelt u meer over deze iconische vormen van lichtreclame om u te helpen ontdekken dat lichtreclame dus echt werkt!

Times Square

Times Square, in het hart van New York City, staat synoniem voor oplichtende billboards en neonlichten. Dit wereldberoemde plein is een symbool geworden van bruisende stedelijke energie en zet lichtreclame effectief in om verschillende bedrijven en merken te promoten. De reusachtige digitale schermen, die een scala aan advertenties, kunstwerken en berichten weergeven, veranderen dit stadsplein in een betoverende visuele ervaring.

Las Vegas Strip

We blijven nog even in de Verenigde Staten, want ook in Nevada vindt u een spectaculaire showcase van lichtreclame. In de Las Vegas Strip concurreren de casino’s om aandacht met extravagante neonborden en lichtshows. Denk hierbij aan het gigantische ‘Welcome to Fabulous Las Vegas’ bord of het draaiende cowboybord van het Fremont Street Experience. De lichtreclame in Las Vegas Strip dragen bij aan de speelse en opwindende sfeer van de stad.

Coca-Cola billboard in Sydney

In Sydney kunt u een gigantisch Coca-Cola billboard vinden. Dit billboard is niet alleen een advertentie, maar een stukje cultureel erfgoed. Al sinds 1974 is dit scherm een baken in de stad, met de kenmerkende felrode kleur van Coca-Cola die de nachtelijke hemel verlicht.

Ook opvallen met lichtreclame?

Kortom, lichtreclame is meer dan alleen reclame maken. Het heeft een directe invloed op de uitstraling van een pand of omgeving en draagt hierdoor bij aan de culturele identiteit van de omgeving. Daarom is het van groot belang dat uw lichtreclame past bij wat u wilt uitstralen. Daar zorgen we bij CD-Reclame voor. Onze specialisten bieden u een ruim assortiment lichtreclame die we helemaal naar uw wens kunnen optimaliseren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u meer weten over lichtreclame? Bel naar 0316 33 40 50 of stuur ons een e-mail via info@CD-Reclame.nl. U kunt ook een bericht achterlaten via ons contactformulier.


Terug naar het overzicht

Contact opnemen

Heeft u interesse of wilt u meer weten?


    Back To Top
    OfferteMail onsBel onsApp ons