skip to Main Content
  • Al meer dan 35 jaar ervaring!
  • Eerlijk advies op maat
  • Uitgebreid assortiment
  • Uw zichtbaarheid, ons vak!

Milieuvriendelijke opties voor gevelreclame

Buitenreclame Duurzaam

Hoe milieuvriendelijk is gevelreclame?

We leven in een tijdperk waarin duurzaamheid en milieubewustzijn steeds belangrijker worden. Daarom is het geen verrassing dat steeds meer bedrijven streven naar milieuvriendelijke opties, ook als het gaat over hun manier van reclame maken. Gevelreclame, een krachtig middel om de aandacht van het publiek te trekken, kent milieuvriendelijke opties. Hierover vertelt CD-Reclame u graag wat meer, zodat u uw gevelreclame duurzaam kunt maken.

Gebruik LED-verlichting

Eén van de meest populaire en effectieve milieuvriendelijke optie voor gevelreclame is het gebruik van LED-verlichting. LED-verlichting is energiezuinige verlichting. Deze soort verlichting verbruikt minder elektriciteit en gaat langer mee. Daarnaast bevat LED-verlichting geen schadelijke stoffen, zoals kwik. Hierdoor zijn de beter voor het milieu en kunt u dus ook nog op uw energiekosten besparen als u kiest voor gevelreclame met LED-velrichting!

Kies voor recyclebare materialen

Als u gevelreclame wilt laten maken, heeft u de keuze uit verschillende materialen. Hiervoor geldt dat er voldoende milieuvriendelijke opties zijn. Kies bijvoorbeeld voor recyclebare materialen. Doordat deze materialen aan het einde van hun levensduur gerecycled kunnen worden, zal de impact op natuurlijke hulpbronnen verminderen.

Wees efficiënt

Als u gevelreclame met verlichting heeft, kunt u ervoor kiezen om de impact van uw gevelverlichting te minimaliseren door gebruik te maken van energie-efficiënte timers en sensoren. De verlichting wordt dan alleen ingeschakeld wanneer dit nodig is, zoals tijdens schemering of ‘s nachts. Dit bespaart niet alleen veel energie, maar vermindert ook lichtvervuiling. Ook een milieuvriendelijke optie dus!

Hulp bij het ontwerpen van milieuvriendelijke gevelreclame?

Wij hebben verschillende milieuvriendelijke opties voor gevelreclame voor u, waarmee wij uw gevel op een duurzame manier kunnen laten opvallen. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende soorten gevelreclame. Van gevelborden en gevelletters tot raamstickers, spandoeken en vlaggenmasten. Zowel verlicht als onverlicht. En in verschillende vormen, maten en kleuren. Neem gerust contact op om meer te weten te komen over de mogelijkheden van gevelreclame en de milieuvriendelijke opties die wij u bieden.

Contact met CD-Reclame

Wilt u uw pand voorzien van gevelreclame en bent u benieuwd naar de milieuvriendelijke opties hiervoor? CD-Reclame vertelt u graag meer over de mogelijkheden. Laat een bericht achter via ons contactformulier en wij reageren zo snel mogelijk. U kunt ons ook bellen op 0316 33 40 50 of een e-mail sturen naar info@CD-Reclame.nl.


Terug naar het overzicht

Contact opnemen

Heeft u interesse of wilt u meer weten?


    Back To Top
    OfferteMail onsBel onsApp ons