skip to Main Content
 • Al meer dan 35 jaar ervaring!
 • Eerlijk advies op maat
 • Uitgebreid assortiment
 • Uw zichtbaarheid, ons vak!

Ontdek de diverse toepassingen van binnenzuilen voor je bedrijf

Binnenzuilen

Binnenzuilen zijn verticale, vrijstaande panelen die in gebouwen worden geplaatst en verschillende functies kunnen vervullen. Deze zuilen zijn vaak uitgerust met digitale schermen, interactieve touchscreens of andere informatieve elementen. Hieronder geven we u enkele voorbeelden van de functies en toepassingen die binnenzuilen kunnen bieden.

Wegwijzers en Informatievoorziening

Binnenzuilen worden vaak gebruikt als navigatiehulpmiddelen binnen gebouwen, zoals winkelcentra, kantoren of luchthavens. Ze tonen plattegronden, locaties van faciliteiten en andere belangrijke informatie om bezoekers te begeleiden.

Informatiekiosken

Ze dienen als interactieve informatiepunten waar gebruikers specifieke informatie kunnen opvragen, zoals openingstijden, evenementen of productdetails.

Reclame en promotie

Binnenzuilen worden ingezet voor promotionele doeleinden, waarbij ze advertenties, aanbiedingen en andere marketinginhoud weergeven om de aandacht van bezoekers te trekken.

Zuilen voor zelfbediening

In bepaalde omgevingen kunnen binnenzuilen fungeren als zelfbedieningsstations, bijvoorbeeld voor het inchecken bij een hotel, het bestellen van eten in een (fastfood)restaurant of voor het printen van documenten.

Interactieve presentaties

Ook zijn binnenzuilen inzetbaar voor educatieve doeleinden, zoals het tonen van interactieve presentaties, trainingsmateriaal of informatieve video’s.

Vertonen van entertainment in een wachtruimte

In wachtruimtes van bijvoorbeeld ziekenhuizen of bedrijven kunnen binnenzuilen worden ingezet om wachtende bezoekers te voorzien van entertainment, nieuws of bedrijfsinformatie.

Binnenreclame

Binnenzuilen bieden bedrijven de mogelijkheid om hun merkidentiteit te versterken door middel van visuele branding, zoals het tonen van het bedrijfslogo, kleuren en slogans.

Het komt er in het kort op neer dat de specifieke functies en mogelijkheden van binnenzuilen kunnen verschillen, afhankelijk van het doel en de behoeften van een bedrijf. Over het algemeen dragen binnenzuilen bij aan een goede of betere informatievoorziening, klantbeleving en merkcommunicatie in een bepaalde ruimte. U kunt bij CD-Reclame uiteraard terecht voor binnenzuilen op maat. U kunt bij ons altijd op het volgende rekenen:

 • Gecertificeerd bedrijf (SIBON)
 • Topkwaliteit inkten en vinyl
 • 5 jaar garantie op de kleur
 • De nieuwste ontwerpen
 • Snel en efficiënt
 • Ook voor spoedklussen
 • Marktconforme tarieven

Meer weten over binnenzuilen?

Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden van binnenzuilen bij CD-Reclame? Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen u er graag meer over. Laat een berichtje achter via ons contactformulier op de website. Of bel naar 0316 33 40 50. Mailen kan ook naar info@CD-Reclame.nl. Uw zichtbaarheid, ons vak.


Terug naar het overzicht

Contact opnemen

Heeft u interesse of wilt u meer weten?


  Back To Top
  OfferteMail onsBel onsApp ons