skip to Main Content
  • Al meer dan 35 jaar ervaring!
  • Eerlijk advies op maat
  • Uitgebreid assortiment
  • Uw zichtbaarheid, ons vak!

Ontdek de veelzijdigheid van textielframes in je marketingstrategie

Textielframes

Waarom kiezen voor textielframes?

Steeds meer bedrijven kiezen voor de veelzijdigheid van textielframes in hun marketingstrategie. Dat begrijpen we bij CD-Reclame maar al te goed. Een textielframe is een stijlvol product voor binnen, dat overal kan worden toegepast. Zowel hangend als vrijstaand. Of aan een wand. Hierdoor kan een textielframe gebruikt worden als scheidingswand, als display voor promotie doeleinden en als eyecatcher. CD-Reclame vertelt u graag meer over de toepassingen van textielframes.

U vindt textielframes overal!

Doordat textielframes zo veelzijdig zijn, zijn ze goed toe te passen in verschillende omgevingen. Denk aan winkels, restaurants, kantoren, wachtkamers, expositieruimtes, beurspresentaties of thuis. U kunt het textielframe naar wens laten maken. Welke boodschap wilt u overbrengen? Wij maken het textielframe op maat voor u.

Professionele presentatie en visuele aantrekkingskracht

Of u het textielframe nu wilt gebruiken als display in een winkel of als muurbevestiging op een beurs, een textielframe kan worden aangepast aan uw wensen. Hierdoor zorgt u voor een professionele presentatie die perfect past bij de identiteit van uw bedrijf. Textielframes zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, vormen en afwerkingen. Ze maken het mogelijk dat u uw eigen levendige en opvallende afbeeldingen en boodschappen kunt presenteren die de aandacht van het publiek trekken.

Makkelijk te verwisselen

Wilt u een nieuwe boodschap overbrengen? Textielframes zijn makkelijk te verwisselen per promotie, seizoen of thema. Dit maakt ze ideaal voor omgevingen waar marketingcampagnes regelmatig vernieuwd en aangepast worden aan de veranderende behoeften en trends.

Lange levensduur

Textielframes zijn niet alleen visueel aantrekkelijk en flexibel, maar ook duurzaam. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor ze lang meegaan. Dit maakt textielframes een kosteneffectieve investering voor bedrijven die op zoek zijn naar reclamemiddelen die langdurig kunnen worden gebruikt.

Textielframes van CD-Reclame

Bij CD-Reclame kunnen we textielframes leveren in elk gewenst formaat. Het textielframe wordt geleverd als complete set. Deze is vrij eenvoudig in elkaar te zetten. Het peesdoek wordt met een siliconen pees in het frame gemonteerd. Het doek wisselt u eenvoudig naar een ander exemplaar. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij bieden voor textielframes? Of wilt u een textielframe op maat laten maken? Bel naar 0316 33 40 50 of mail naar info@CD-Reclame.nl. U kunt ook een bericht voor ons achterlaten via het contactformulier. Onze specialisten adviseren u graag!


Terug naar het overzicht

Contact opnemen

Heeft u interesse of wilt u meer weten?


    Back To Top
    OfferteMail onsBel onsApp ons