skip to Main Content
 • Al meer dan 35 jaar ervaring!
 • Eerlijk advies op maat
 • Uitgebreid assortiment
 • Uw zichtbaarheid, ons vak!

Opvallen met gevelreclame

De meest opvallende manier van reclame maken

Gevelreclame is een geweldige manier om uw bedrijf te laten opvallen en uw naamsbekendheid te vergroten. Of u nu een klein lokaal bedrijf heeft of onderdeel bent van een grote keten met diverse vestigingen in Nederland of zelf daarbuiten; uw bedrijf of filiaal valt altijd beter op met gevelreclame. CD-Reclame is voor iedereen het adres voor het laten maken van gevelreclame in alle soorten, maten en uitvoeringen. Daarom vertellen we u hier meer over het nut en (soms ook) de noodzaak van gevelreclame.

Hoe maakt u gevelreclame?

Het eerste dat u moet doen als u overweegt om gevelreclame aan te schaffen voor uw bedrijf, is bepalen wat het doel van uw gevelreclame is of wordt. Wilt u uw bedrijf promoten, uw naamsbekendheid vergroten of wilt u een specifieke actie of een product aanprijzen? Als u het doel van de gevelreclame heeft bepaald, is het handig om uw ideeën op papier te zetten. Bedenk alvast hoe u uw reclameboodschap wilt presenteren: wat is de boodschap en hoe kunt u die visueel uitdrukken?

Gevelreclame laten maken

Uiteraard kunt u daarna met uw ideeën naar CD-Reclame gaan voor de productie van uw reclame-uitingen. Natuurlijk kunt u uw gevelreclame zelf ontwerpen, maar u kunt dat ook aan ons uitbesteden.

Voordelen van gevelreclame

Wij hebben de voordelen van gevelreclame voor u op een rijtje gezet:

  • Goede zichtbaarheid: gevelreclame is één van de meest effectieve manieren om de naamsbekendheid van een bedrijf te vergroten. U bereikt er toevallige passanten en klanten mee.
  • Gunstig in prijs: gevelreclame is een relatief voordelige manier om reclame te maken. Afhankelijk van het materiaal dat u hiervoor gebruikt, kan het veel goedkoper zijn dan andere vormen van reclame.
  • Flexibiliteit: gevelreclame is een flexibele vorm van reclame maken. U kunt het algemeen gebruiken met bijvoorbeeld een bedrijfslogo, maar het kan ook worden gebruikt om effectief een bepaalde boodschap over te brengen.
  • Gemakkelijk te verwijderen: gevelreclame is doorgaans relatief makkelijk te verwijderen. Daardoor is het een goede manier van reclame maken voor bedrijven die hun advertenties regelmatig veranderen. Het levert geen permanente schade op aan de gevel van een gebouw.

Vergunning nodig voor gevelreclame?

Voor het plaatsen van gevelreclame op uw pand heeft u doorgaans een omgevingsvergunning nodig. Met deze vergunning heeft u toestemming om iets aan het uiterlijk van uw (bedrijfs)pand te veranderen. Deze vergunning kunt u aanvragen bij uw gemeente. Doe dat wel op tijd, want meestal duurt het zo’n 8 weken voordat u de beslissing te horen krijgt.

Meer weten over het maken van gevelreclame?

Wilt u meer weten over de bijzonder vele mogelijkheden die er zijn voor het (laten) maken van gevelreclame? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Onze experts staan u graag te woord en geven u kosteloos en vrijblijvend advies. Ons telefoonnummer is 0316334050 of stel uw vragen via ons contactformulier of in de mail info@cd-reclame.nl.


Terug naar het overzicht

Contact opnemen

Heeft u interesse of wilt u meer weten?


  Back To Top
  OfferteMail onsBel onsApp ons