skip to Main Content

Reclamevlaggen

 • Al meer dan 35 jaar ervaring!
 • Eerlijk advies op maat
 • Uitgebreid assortiment
 • Uw zichtbaarheid, ons vak!

Promoot uw bedrijf en producten met opvallende reclamevlaggen

Promoot uw bedrijf en/of producten met vrolijk wapperende en opvallende reclamevlaggen.
Laat uw reclamevlaggen maken door de specialist waar u kwalitatieve en betaalbare reclamevlaggen: en dat is bij CD-Reclame! Wij leveren allerlei soorten reclamevlaggen, voor verschillende doeleinden aan zowel kleine als grote ondernemers in het land. Mooie duidelijke vlaggen zijn het visitekaartje voor uw bedrijf. We verzorgen graag voor u het gehele plaatje. Van ontwerp tot het plaatsen van de mast(en). En zelfs het onderhoud van uw reclamevlaggen. Bestel direct uw reclamevlaggen bij CD-Reclame, of neem contact met ons op voor informatie en advies.

Waarom reclamevlaggen?

Vlaggen zijn een populair promotiemiddel. U ziet ze vaak prominent wapperen in winkelstraten of op bedrijventerreinen. De reden: reclamevlaggen trekken snel en gemakkelijk de aandacht. De bedrijfskleuren en bewegingen van de vlag leiden tot belangstellende blikken van voorbijgangers. Dat kunnen mensen zijn die hierdoor plotseling geattendeerd worden op de aanwezigheid van uw bedrijf of uw producten. Door slim gebruik te maken van kleur en vormgeving, versterken reclamevlaggen op subtiele wijze de bedrijfs- of merkidentiteit. Een voorbijganger slaat de informatie op de vlag bewust of onbewust op, waardoor vanzelf een associatie ontstaat met uw bedrijf of merk: de belangstelling is gewekt!

In het oog springende gevelvlaggen

Wij zijn al vele jaren specialist in het produceren van verschillende soorten reclamevlaggen. De opdruk van uw logo, huisstijl of andere boodschap is altijd haarscherp. Wij verzorgen de allermooiste kleurendruk en kwaliteit voor reclamevlaggen en gevelvlaggen die lange tijd meegaan. Een voorbeeld: het formaat 100 x 150 cm wordt meestal aan de gevel of winkelpui gebruikt en opgehangen aan een vlaggenstok. Geprint op Supralon glanspolyester vlaggendoek van 115 gr/m2 heeft de vlag een doordruk van ongeveer 90% en is de afbeelding aan de achterzijde in spiegelbeeld zichtbaar. Reclamevlaggen leveren wij gebruiksklaar af, inclusief lusoogje, band en koord.

Beachvlaggen als reclamevlaggen

Flexibele en handig inzetbare reclamevlaggen zijn beachvlaggen. Dat zijn aandachtstrekkers die hun werk onder alle omstandigheden uitstekend doen. Beachvlaggen met uw eigen ontwerp kunt u snel en gemakkelijk opzetten en zijn licht van gewicht waardoor u ze overal mee naartoe kunt nemen. Ideaal dus voor een beurs of evenement.

HEEFT U INTERESSE OF WILT U MEER WETEN

Onze experts staan voor u klaar

Waarom reclamevlaggen van CD-Reclame?

Er zijn zeer goede redenen om uw reclamevlaggen te bestellen CD-Reclame? Wij zijn:

 • al 35 jaar een stabiele factor in de reclamewereld voor zowel binnen- als buitenreclame
 • uw partner in ontwerp en uitvoering
 • van alle markten thuis
 • expert in de productie en plaatsing van vele soorten raambelettering
 • bekend om onze scherpe tarieven

Nu uw reclamevlaggen bestellen

Bestel direct uw opvallende reclamevlaggen bij de binnen- en buitenreclame specialisten van CD-Reclame. Bel vandaag nog naar 0316 33 40 50 of mail naar info@CD-Reclame.nl.

Contact opnemen

Heeft u interesse of wilt u meer weten?


  Back To Top
  OfferteMail onsBel onsApp ons