skip to Main Content
  • Al meer dan 35 jaar ervaring!
  • Eerlijk advies op maat
  • Uitgebreid assortiment
  • Uw zichtbaarheid, ons vak!

Waarom kiezen voor binnenreclame?

Binnenreclame

De juiste binnenreclame voor uw bedrijf

Als we het hebben over reclame voor een bedrijf, dan denken we al snel aan reclame die toegepast wordt, vóórdat een klant bij u binnenwandelt. Deze reclame is uiteraard ontzettend belangrijk om inderdaad de aandacht van de klant te krijgen. Maar wat als de klant eenmaal binnen is? Dan wilt u natuurlijk dat de klant de juiste indruk van uw bedrijf krijgt én de juiste praktische informatie toegespeeld krijgt. Daarom vertelt CD-Reclame u graag meer over het nut van en verschillende soorten binnenreclame.

Routeborden en bewegwijzering

Hoe frustrerend is het als u een gebouw binnenloopt en nergens kunt vinden waar u moet zijn. Niet alleen is dit erg vervelend; het kan er ook voor zorgen dat u te laat komt voor een belangrijke afspraak. Routeborden en bewegwijzering op de juiste plekken zorgen ervoor dat uw klanten en andere zakenrelaties eenvoudig en nauwkeurig zien wat zich op welke locatie bevindt in uw pand. Vooral in panden zoals ziekenhuizen, supermarkten en grote bedrijven is dit essentieel.

Beeldschermen en informatiezuilen

Binnenreclame is niet alleen handig om te zorgen dat de juiste mensen op de juiste plek terechtkomen. Het is ook een manier om ervoor te zorgen dat duidelijk is wat er op de plek zelf te doen is. Informatiezuilen kunt u bijvoorbeeld naast de ingang van een ruimte neerzetten zodat mensen in één oogopslag zien wat er in die ruimte te doen is, of wat er te halen valt. Een modernere variant is het inzetten van beeldschermen. Ook wel narrowcasting genoemd. Hierop kunt u actuele informatie zoals aanbiedingen of nieuwsberichten op tonen.

Freesletters en airtex

Tot slot is binnenreclame natuurlijk ook essentieel om uw bedrijf op de juiste manier te presenteren aan uw stakeholders. Zo weet u zeker dat uw huisstijl consistent wordt doorgevoerd en dat uw klanten ook echt het gevoel krijgen dat ze aan het juiste adres zijn. Dit doet u simpelweg al door meteen na de ingang, achter de balie bijvoorbeeld, in freesletters uw bedrijfsnaam aan de muur te plaatsen. Wilt u echt uitpakken? Maak dan indruk op uw klanten met naadloos fotobehang op een wand met airtex.

Meer informatie over binnenreclame

Wilt u meer weten over diverse andere vormen van binnenreclame voor uw bedrijf? We helpen u met alle plezier verder! Bel ons gerust via 0316334050 of stel uw vragen via ons contactformulier of de mail info@cd-reclame.nl.


Terug naar het overzicht

Contact opnemen

Heeft u interesse of wilt u meer weten?


    Back To Top
    OfferteMail onsBel onsApp ons