skip to Main Content
  • Al meer dan 35 jaar ervaring!
  • Eerlijk advies op maat
  • Uitgebreid assortiment
  • Uw zichtbaarheid, ons vak!

Waarom kiezen voor lichtkoven?

Lichtkoven

5 voordelen van lichtkoven

U wilt dat uw reclame gezien wordt. Alleen dan bereikt u potentiële klanten. Om ervoor te zorgen dat uw reclame in het donker ook goed zichtbaar is, kunt u kiezen voor lichtkoven. Lichtkoven worden onder andere gebruikt om freesletters, spandoeken, bewegwijzering of reclameborden te verlichten. CD-Reclame vertelt u meer over de voordelen van lichtkoven.

1. 24/7 zichtbaarheid

In tegenstelling tot traditionele reclamemethoden die beperkt zijn tot specifieke tijden of locaties, bieden lichtkoven 24/7 zichtbaarheid. Of het nu dag of nacht is, lichtkoven blijven actief en trekken de aandacht van mensen die langslopen of rijden. Dit zorgt voor een continue blootstelling aan de reclameboodschap en vergroot de kans dat deze wordt opgemerkt en onthouden door potentiële klanten.

2. Val op!

Door te kiezen voor lichtkoven, zorgt u ervoor dat uw bedrijf opvalt. Lichtkoven trekken de aandacht van voorbijgangers, vooral wanneer het donker is. Door gebruik te maken van heldere kleuren, pakkende ontwerpen en dynamische visuals kunnen lichtkoven ervoor zorgen dat u meer potentiële klanten bereikt. Want opvallen, is gezien worden.

3. Lichtkoven om sfeer te creëren

U kunt lichtkoven ook gebruiken om meer sfeer te creëren. Zo kunt u met een lichtkoof delen in of om uw pand accentueren. Daarnaast kunt u door het gebruik van lichtkoven een ruimte groter laten lijken door het licht naar het plafond te laten schijnen.

4. Duurzaam

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wanneer u kiest voor onze lichtkoven, kiest u voor milieubewuste lichtkoven. Wij maken namelijk gebruik van energiezuinige LED-verlichting voor de lichtkoven.

5. Creatieve ontwerpen

Lichtkoven bieden de mogelijkheid voor veel creatieve ontwerpen. Ze kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften. Hierdoor kunt u uw bedrijf op een unieke manier presenteren aan het publiek.

Meer informatie?

Al met al zijn lichtkoven een krachtig middel om de aandacht te trekken en uw boodschap over te brengen aan een breed publiek. Wilt u meer informatie over lichtkoven? Of heeft u vragen? CD-Reclame heeft al meer dan 35 jaar ervaring in printing en signing en kan u dan ook uitgebreid advies geven over de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op. Bel naar 0316 33 40 50 of mail naar info@CD-Reclame.nl. U kunt ook uw contactgegevens achterlaten via het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.


Terug naar het overzicht

Contact opnemen

Heeft u interesse of wilt u meer weten?


    Back To Top
    OfferteMail onsBel onsApp ons