skip to Main Content
  • Al meer dan 35 jaar ervaring!
  • Eerlijk advies op maat
  • Uitgebreid assortiment
  • Uw zichtbaarheid, ons vak!

Wat is lichtreclame?

Wat Is Lichtreclame

Lichtreclame

Bent u op zoek naar nieuwe mogelijkheden om de bekendheid van uw bedrijf te vergroten? Dan is lichtreclame van CD-reclame een slimme optie. Lichtreclame is een vorm van buitenreclame. Dit betekent dat u aan de buitenkant van uw pand een verlicht bord hangt. Vaak staat op dit bord de naam of het logo van uw bedrijf. Het lichtgevende bord zal van ver al de aandacht trekken. Zo kan niemand meer om de aanwezigheid van uw bedrijf heen! Wilt u weten wat de voordelen van lichtreclame zijn? Lees dan snel verder.

Val op met uw bedrijf

Er zijn veel panden met een uithangbord aan de gevel. Zo zien voorbijgangers snel welk bedrijf waar gevestigd is. Maar tussen al die bordjes is het wel een uitdaging om op te vallen. Bij lichtreclame is het uithangbord verlicht door middel van neon of LED. Op deze manier springt uw reclamebord er makkelijk uit.

Wat is lichtreclame?

Lichtreclame is duurzaam

Een lichtgevend gevelbord aanschaffen, is wel een kleine investering. Maar wij raden aan: bezuinig niet op de kwaliteit van de lichtreclame. Kiest u namelijk voor een bord van goede kwaliteit, dan kan dit jaren meegaan. Hoogwaardige lichtreclame is bovendien bestand tegen regen, wind en andere extreme weersomstandigheden. U kunt dus jarenlang profijt hebben van deze investering.

Dag en nacht zichtbaar

Een ander voordeel van lichtreclame is dat uw bedrijf dankzij het lichtgevende bord dag en nacht goed zichtbaar is. Ook op donkere of druilerige dagen is uw gevelbord uitstekend zichtbaar.

Met lichtreclame kunt u alle kanten op

Het leuke aan lichtreclame is dat ieder gevelbord uniek is. Geen enkel bedrijf is hetzelfde, dus de lichtreclame is dat ook niet. Bij CD-reclame helpen we u graag met reclamemateriaal op maat. U kunt zelf ideeën indienen voor een ontwerp of vragen om advies. U kunt uw creativiteit in ieder geval volledig de vrije loop laten.

Bord voor lichtreclame laten maken

Bij CD-reclame hebben we al veel verschillende bedrijven geholpen om hun bekendheid te vergroten door middel van lichtreclame. Alle bedrijven zijn anders, daarom leveren wij altijd maatwerk. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van lichtreclame? Of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Gebruik hiervoor het formulier op de website of stuur ons een bericht via info@cd-reclame.nl. U kunt ons ook telefonisch bereiken door te bellen naar 0316334050 of te WhatsAppen naar 0627908426.


Terug naar het overzicht

Contact opnemen

Heeft u interesse of wilt u meer weten?


    Back To Top
    OfferteMail onsBel onsApp ons