skip to Main Content

Auto bestickeren

 • Al meer dan 35 jaar ervaring!
 • Eerlijk advies op maat
 • Uitgebreid assortiment
 • Uw zichtbaarheid, ons vak!

Ruime keuze autostickers

Wilt u graag uw auto bestickeren? Kies dan voor de service van CD-Reclame. Wij zijn met ruim 30 jaar ervaring dé expert in het reclamevak. Bij ons kunt u dan ook niet alleen terecht voor het bestickeren van uw (bedrijfs)auto, maar wij voorzien u ook graag van advies. Welke bestickering staat mooi op uw wagen? Welke afbeelding is geschikt om te gebruiken? Wij helpen u hier graag bij. Ontdek vandaag nog wat wij u kunnen bieden en neem contact met ons op: 0316-334050.

Uw auto voorzien van een nieuwe bestickering

Wij van CD-Reclame bieden u een unieke oplossing wanneer u uw auto wilt bestickeren, maar niet altijd met reclame op uw voertuig rond wilt rondrijden. Wij kunnen namelijk magneetstickers op uw auto bevestigen. Deze vorm van bestickering wordt op uw voertuig geplaatst met behulp van een magneetplaat.

Hierdoor kan, wanneer gewenst, de reclame eenvoudig van uw bedrijfsauto gehaald worden. Ook het opnieuw bevestigen van de reclameboodschap is door het gebruik van magneten simpel. Meer weten over deze vorm van bestickeren? Neem dan contact met ons op.

auto bestickeren
bestickeren auto

Uw auto voorzien van een nieuw laagje

Wilt u uw voertuig niet laten bestickeren, maar compleet in uw bedrijfskleuren laten spuiten? Kies dan voor carwrapping. Met een soort folie wordt dan uw bedrijfsauto van een nieuw laagje voorzien, waardoor deze er weer als nieuw uitziet. Het voordeel van deze techniek is dat het vele malen goedkoper is dan het opnieuw spuiten van uw auto.

Daarnaast kunnen wij uw voertuig ook van een afbeelding voorzien. Denk hierbij aan uw bedrijfslogo of een mooi print, die betekenis heeft voor uw onderneming. Kijk voor voorbeelden van ons werk eens in ons fotoalbum.

Waarom uw auto laten bestickeren door ons?

Wanneer u kiest voor het bestickeren van uw voertuig door CD-Reclame, dan profiteert u van:

 • Duurzame autostickers
 • De stickers zijn eenvoudig te verwijderen zonder beschadiging achter te laten. Hierdoor kan uw auto gemakkelijk verkocht of ingeruild worden.
 • Wij bieden mooie heldere afbeeldingen in full colour
 • U kunt bij ons rekenen op een snelle service
 • Wij geven u altijd gratis en vrijblijvend advies

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan vandaag nog contact met ons op door te bellen naar 0316-334050 of door een mail te sturen naar info@CD-Reclame.nl. U kunt ook het contactformulier op onze website gebruiken. Wij sturen u dan zo spoedig mogelijk een antwoord. Kies voor CD-Reclame, wij zij hét adres wanneer u uw auto laten bestickeren.

U vindt onze producten in heel het land

CD-Reclame is gevestigd in Zevenaar en werkt veel voor bedrijven in plaatsen zoals:
Apeldoorn, ArnhemDidamDoetinchemDuivenEdeHuissenNijmegenUlft, Utrecht, VelpWestervoort en Zutphen.

Contact opnemen

Heeft u interesse of wilt u meer weten?


  Back To Top
  OfferteMail onsBel onsApp ons