skip to Main Content
  • Al meer dan 35 jaar ervaring!
  • Eerlijk advies op maat
  • Uitgebreid assortiment
  • Uw zichtbaarheid, ons vak!

De voordelen van carwrapping

Reclame Utrecht

Waarom kiezen voor carwrapping?

Bedrijven die iets aan de man of vrouw willen brengen, moeten creatief en onderscheidend zijn. Een opvallende en effectieve manier om dit te bereiken, is door te kiezen voor carwrapping. Hiermee kunt u als bedrijf uw voertuigen omtoveren tot rijdende reclameborden, waardoor ze opvallen en een blijvende indruk achterlaten. In dit blog vertellen we u waarom carwrapping een slimme keuze is als het gaat om reclame en promotie maken.

Wat is carwrapping?

Met carwrapping wordt een auto voorzien van een speciale folie met een opvallend ontwerp of een opvallende kleur of boodschap. Deze folie wordt nauwkeurig aangebracht over de bestaande lak, waardoor het uiterlijk van de auto volledig kan worden getransformeerd. Dat biedt onderstaande aantrekkelijke voordelen.

Maximale zichtbaarheid

Een van de grootste voordelen van carwrapping is de zichtbaarheid die het biedt. U brengt uw boodschap of merk op straat, waar het wordt gezien door duizenden potentiële klanten. Of het nu gaat om stadsverkeer, snelwegen of parkeerplaatsen; de auto trekt overal de aandacht. Dit betekent meer exposure voor uw merk, een grotere naamsbekendheid en hopelijk meer klanten.

Mobiele reclame

Met carwrapping maakt u van een bedrijfsauto een mobiel reclamemiddel. De auto komt op verschillende locaties zonder daarvoor een extra inspanning te hoeven doen. Of u nu een lokaal bedrijf hebt of landelijk opereert; u kunt elke boodschap overal tonen. Het is een manier van adverteren die zeer efficiënt en effectief is.

Veel creatieve vrijheid

Carwrapping biedt haast eindeloze mogelijkheden als het gaat om ontwerp en creativiteit. U kunt kiezen voor opvallende kleuren, gedurfde graphics of een uniek ontwerp dat de persoonlijkheid van uw merk weerspiegelt. Met carwrapping op maat kunt u een visuele boodschap creëren die naadloos aansluit op uw merkidentiteit.

Tijdelijke of langdurige promotie

Carwrapping hoeft niet voor altijd aangebracht te worden. U kunt ervoor kiezen om de bedrijfsauto tijdelijk te wrappen voor speciale evenementen of promoties. U kunt de wrapfolie daarna weer laten verwijderen of een andere folie met een ander ontwerp laten aanbrengen.

Bescherming van de lak

Naast de promotionele voordelen biedt carwrapping vooral ook uitstekende bescherming voor de autolak. De folie beschermt de lak tegen krassen, steenslag en andere schade, waardoor de waarde van uw voertuig lang behouden blijft.

Kortom, als u zoekt naar een manier om op te vallen en de aandacht te trekken, is carwrapping een investering die de moeite waard is.

Design van een carwrap

Wat is er mogelijk met het ontwerp van carwrap? Of u nu door ons een ontwerp laat maken, of dat u zelf een ontwerp maakt; onze specialisten beantwoorden graag uw vragen over het design om samen te komen tot het beste design voor uw bedrijf voor de carwrap van uw bedrijfsauto(‘s). Voor ieder budget bieden we een passende oplossing.

Contact met CD-Reclame

Voor meer informatie over het laten maken en ontwerpen van een carwrap kunt u contact opnemen door een bericht te sturen via het contactformulier, te bellen naar 0316 33 40 50 of stuur ons een e-mail via info@CD-Reclame.nl.


Terug naar het overzicht

Contact opnemen

Heeft u interesse of wilt u meer weten?


    Back To Top
    OfferteMail onsBel onsApp ons