skip to Main Content

Carwrapping

 • Al meer dan 35 jaar ervaring!
 • Eerlijk advies op maat
 • Uitgebreid assortiment
 • Uw zichtbaarheid, ons vak!

Maximale exposure met car wrapping door CD-Reclame

Geef uw bedrijfsauto auto een uniek design door uw auto te wrappen met een full color print. Met carwrapping door de specialisten van CD-Reclame veranderen wij iedere bedrijfswagen in een super opvallend rijdend reclame object. Gegarandeerd dat uw bedrijf met dit rijdende visitekaartje opvalt. Bereik met ons de maximale kracht van reclame. Met onze machines en inkten van topmerken zijn wij in staat om u een zeer onderscheidend product te bieden. Wilt u het ook maximale resultaat uit uw ontwerp halen? Dan bent u voor car wrapping bij CD-Reclame zeker aan het juiste adres! Neem contact met ons op voor het wrappen van uw bedrijfsauto.

Carwrapping
Carwrap
Carwrapping

Wat is auto wrappen?

Auto wrappen is het bestickeren van uw bedrijfsauto met een zeer flexibele folie die zich makkelijk laat vormen zodra die verwarmd is. Deze folie is leverbaar in vrijwel alle kleuren en soorten bedrukking. Car wrappen biedt daarmee veel meer kleur- en toepassingsmogelijkheden dan het laten spuiten van een auto.

Full wrap of semi carwrapping

Bij CD-Reclame kunt u kiezen voor een full wrap of voor semi car wrapping. Met de full wrap wordt de complete bedrijfswagen beplakt. Met semi carwrapping kiest u voor een gedeeltelijke carwrap in combinatie met bijvoorbeeld een normale belettering. Ook het wrappen van onderdelen is mogelijk. Daarbij kunt u denken aan het wrappen van alleen de zijspiegels, de motorkap of het dak van de auto. Dat kan een bijzonder effect opleveren.

HEEFT U INTERESSE OF WILT U MEER WETEN

Onze experts staan voor u klaar

Extra voordelen van auto wrappen

Het laten wrappen van uw bedrijfsauto biedt nog een aantal extra voordelen waar u misschien niet direct aan dacht. Die voordelen zijn:

 • het beschermt de originele autolak
 • de wrap is makkelijk te vervangen
 • voordeliger dan auto spuiten
 • krasbestendiger dan autolak
 • hogere inruilwaarde van je auto nadat de wrap is verwijderd
Wrapping bedrijfsbus

Design van een carwrap

Als echte liefhebbers van het reclamevak leveren wij u graag altijd het beste product. En dat wil u zelf natuurlijk ook als u investeert in car wrapping voor uw bedrijfsauto. Het design speelt hierin een grote rol. Wat is er wel mogelijk en wat is er niet mogelijk? Of u nu door ons een ontwerp laat maken, of dat u zelf een ontwerp maakt; onze specialisten beantwoorden uw vragen over het design graag en helpen u om samen te komen tot het beste design voor uw bedrijf voor de carwrap van uw bedrijfsauto(‘s). Voor ieder budget bedenken wij een passende oplossing.

Afspraak maken voor auto wrappen bij CD-Reclame

Maak direct een afspraak voor auto wrappen door de specialisten van CD-Reclame. Bel vandaag nog naar 0316 33 40 50 of mail naar info@CD-Reclame.nl.

Contact opnemen

Heeft u interesse of wilt u meer weten?


  Back To Top
  OfferteMail onsBel onsApp ons