Gebruik carwrapping om de show te stelen met een complete Full color print? U bent bij CD-Reclame aan het juiste adres! Wij veranderen iedere bedrijfswagen in een super opvallend rijdend reclame object. Gegarandeerd gaat u hier de kijkers mee trekken.

Bereik met carwrap een maximale exposure

Bereik met ons de maximale kracht van reclame. Met onze Machines en inkten van topmerken zijn wij in staat om u een zeer onderscheidend product te bieden. Wilt u het maximale resultaat uit uw ontwerp halen? Dan bent u bij CD-Reclame zeker op het juiste adres!

Full wrap of semi carwrapping

U heeft de keuze uit een full carwrap waarbij de gehele bedrijfswagen kan worden beplakt. Of een gedeeltelijke carwrap in combinatie met normale belettering. Voor ieder budget bedenken wij een passende oplossing.

Het design van een carwrap

Als echte liefhebbers van het reclamevak willen wij altijd een top product proberen te leveren. Als u bereid bent om te investeren in een carwrap dan wilt u vast ook een maximaal rendement bereiken. Het design speelt hierin een grote rol. Wat is er wel mogelijk en wat is er niet mogelijk? Of u nu door ons of zelf een ontwerp maakt, onze specialisten hebben op al deze vragen antwoorden en helpen u graag. Neem daarvoor ten alle tijden gerust contact met ons op.

Bel of mail ons voor een advies gesprek