skip to Main Content
 • Al meer dan 35 jaar ervaring!
 • Eerlijk advies op maat
 • Uitgebreid assortiment
 • Uw zichtbaarheid, ons vak!

De voordelen van vloerstickers

Printing En Signing Didam

Laat uw bedrijf of merk opvallen met vloerstickers

Zoals u wellicht wel weet hangt de wereld aan elkaar door marketing en reclame. Elk bedrijf is ermee bezig en iedereen wordt er voortdurend aan herinnerd. Daarom is het belangrijk om creatief en innovatief te blijven om de aandacht van een doelgroep te krijgen. Een van de meest verrassende en effectieve manieren om dit te doen, is door gebruik te maken van vloerstickers. Vloerstickers bieden bedrijven de mogelijkheid om op een unieke manier de aandacht van klanten te trekken op plekken waar ze het niet verwachten. CD-Reclame legt uit wat vloerstickers zijn, wat u ermee kunt doen en hoe u ze kunt laten maken voor uw bedrijf.

Wat zijn vloerstickers?

Vloerstickers zijn stickers die op de vloer worden geplakt. Ze worden meestal gemaakt van duurzaam vinylmateriaal dat bestand is tegen slijtage en geschikt is voor langdurig gebruik. Vloerstickers zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, vormen en maten, waardoor ze aanpasbaar zijn aan de wensen van elk bedrijf. De vloerstickers kunnen worden bedrukt met aantrekkelijke ontwerpen, logo’s, slogans en meer om de aandacht van voorbijgangers te trekken.

Wat kunt u doen met vloerstickers?

Vloerstickers bieden talloze mogelijkheden voor bedrijven om een merk te promoten en een boodschap over te brengen. Hier zijn enkele voorbeelden van toepassingen voor het aanbrengen van vloerstickers:

 • Winkelvloeren: plak vloerstickers op een winkelvloer om aanbiedingen, kortingen of nieuwe producten aan te duiden. Klanten kunnen er feitelijk niet omheen en zullen de stickers zeker zien.
 • Evenementen: gebruik vloerstickers op beurzen, tentoonstellingen en evenementen om de aandacht te trekken en deelnemers naar uw stand te leiden.
 • Wachtruimtes: maak het wachten voor klanten aangenamer door het aanbrengen van interessante en informatieve vloerstickers.
 • Veiligheid: met vloerstickers kunt u veiligheidsrichtlijnen, zoals afstand houden of evacuatieroutes, duidelijk aangeven.
 • ‘Brand awareness’ ofwel; merkidentiteit vergroten: vergroot de naamsbekendheid van uw bedrijf door uw logo en merkkleuren opvallend op de vloer te plakken.

Voordelen van vloerstickers

Vloerstickers van CD-reclame zijn volledig slijt- en krasvast, uv-bestendig en watervast. En ze plakken prima op elke gladde ondergrond. Bovendien kunt u vloerstickers laten voorzien van anti-slip en extra kraswerend laminaat. Zo weet u zeker dat uw bezoekers niet over een vloersticker uitglijden en dat de vloersticker lang onbeschadigd blijft, waardoor de sticker zijn werk kan blijven doen.

Vloerstickers met permanente of afneembare lijmlaag

U kunt vloerstickers bestellen met een permanente of afneembare lijmlaag. Met een permanente lijmlaag blijven de stickers beter zitten en zijn ze dus geschikt voor permanent gebruik. Met een afneembare lijmlaag zijn de stickers wat gemakkelijker te verwijderen wat ze geschikt maakt voor tijdelijk gebruik op uw vloer, zoals bij bepaalde acties of tijdens een evenement. Hoe stevig de vloersticker ook aan de grond vastzit; met de speciale lijmlaag is deze eenvoudig weer te verwijderen.

Hoe laat u vloerstickers maken?

Als u ervoor kiest om vloerstickers te laten maken, dan verzorgen wij het hele proces. Dat houdt het volgende in: wij geven u advies over welk vloerstickers voor uw doel geschikt zijn, helpen door middel van een ontwerp en we produceren uiteraard de gewenste vloerstickers voor u.

Vloerstickers laten maken door CD-Reclame

Wilt u uw bedrijf, merk of evenement promoten met vloerstickers? Neem dan contact met ons op om de opdracht door te spreken. Onze experts staan voor u klaar. Laat een bericht voor ons achter via het contactformulier, bel naar 0316 33 40 50 of stuur ons een e-mail via info@CD-Reclame.nl.


Terug naar het overzicht

Contact opnemen

Heeft u interesse of wilt u meer weten?


  Back To Top
  OfferteMail onsBel onsApp ons