skip to Main Content

Vloerstickers

  • Al meer dan 35 jaar ervaring!
  • Eerlijk advies op maat
  • Uitgebreid assortiment
  • Uw zichtbaarheid, ons vak!

Opvallend goede vloerstickers van CD-Reclame

Vloerstickers komen goed van pas om aan te geven welke regels er in uw bedrijfspand, winkelpand of op uw evenement gelden. Een vloersticker valt altijd op en biedt u de ideale mogelijkheid om bijvoorbeeld een looproute aan te geven of om te vragen om afstand te houden. Bij CD-Reclame kunt u terecht voor vele soorten en maten hoge kwaliteit vloerstickers voor veel verschillende doeleinden. De stickers zijn uv-bestendig, en daarmee ook voor gebruik buiten geschikt. En verkrijgbaar met een optie voor een extra kraswerend laminaat. Bestel nu direct uw vloerstickers bij CD-Reclame, of neem direct contact met ons op voor meer informatie en advies.

HEEFT U INTERESSE OF WILT U MEER WETEN

Onze experts staan voor u klaar

Waarom een vloersticker?

Een vloersticker of meerdere vloerstickers vallen direct op in uw winkel of op een evenement. Een vloersticker is dus de ideale vorm van reclame om uw boodschap bij iedere bezoeker onder de aandacht te brengen. Vloerstickers zijn dus zeer effectief! Vestig extra aandacht op uzelf of op uw producten, zeker wanneer u kiest voor de vloerstickers van Stickerwinkel.com. Met onze vloerstickers bent u verzekerd van stickers waar massa’s mensen overheen kunnen lopen.

Voordelen van onze vloersticker

Onze vloerstickers zijn volledig slijt- en krasvast, uv-bestendig en watervast. Een vloersticker van CD-Reclame plakt prima op elke gladde ondergrond. Bovendien kunt u ervoor kiezen om de vloerstickers te laten voorzien van anti-slip en extra kraswerend laminaat. Zo weet u zeker dat uw bezoekers niet over een vloersticker uitglijden en dat de vloersticker lang onbeschadigd blijft en zijn werk kan blijven doen. Let wel dat vloerstickers op een ruwe ondergrond minder goed kunnen plakken. Wilt u het zekere voor het onzekere nemen en test of de vloerstickers bij u goed blijven plakken? Dan sturen we u graag een sample om dat uit te proberen.

Vloerstickers met permanente of afneembare lijmlaag

Bij ons kunt u vloerstickers bestellen met een permanente of afneembare lijmlaag. Met een permanente lijmlaag blijven de stickers beter zitten en zijn ze dus geschikt voor permanent gebruik. Met een afneembare lijmlaag zijn de stickers wat gemakkelijker te verwijderen wat ze prima geschikt maakt voor tijdelijk gebruik op uw vloer, zoals bij bepaalde acties of tijdens een evenement. Hoe stevig de vloersticker ook aan de grond vastzit; met de speciale lijmlaag is deze eenvoudig weer te verwijderen.

Waarom vloerstickers bestellen bij CD-Reclame?

Als u kiest om uw vloerstickers te kopen bij CD-Reclame, verzorgen wij het hele proces voor u. Dat houdt in: wij geven u advies, helpen door middel van een ontwerp en er we produceren uiteraard de gewenste vloersticker voor u.

Direct uw vloerstickers bestellen

Bestel nu één vloersticker of meerder vloerstickers bij de binnen- en buitenreclame specialisten van CD-Reclame. Bel vandaag nog naar 0316 33 40 50 of mail naar info@CD-Reclame.nl.

Contact opnemen

Heeft u interesse of wilt u meer weten?


    Back To Top
    OfferteMail onsBel onsApp ons