skip to Main Content
  • Al meer dan 35 jaar ervaring!
  • Eerlijk advies op maat
  • Uitgebreid assortiment
  • Uw zichtbaarheid, ons vak!

Decodoeken en peesframes: de weg naar visuele impact voor uw bedrijf

Pees Frames

Ontdek de visuele kracht van decodoeken en peesframes

Visuele aantrekkingskracht is een krachtig middel om de aandacht te trekken en een blijvende indruk achter te laten bij potentiële klanten en bezoekers. Decodoeken en peesframes bieden bedrijven een veelzijdige en effectieve manier om hun boodschap te communiceren en een onuitwisbare visuele indruk te maken. Wilt u meer weten over de visuele kracht van decodoeken en peesframes? CD-Reclame vertelt u er alles over! Lees snel verder.

Wat zijn decodoeken en peesframes?

Voordat we u uitleggen waarom decodoeken en peesframes goede reclame voor uw bedrijf opleveren, vertellen we u eerst wat het zijn. Decodoeken, ook bekend als textieldoeken, zijn stoffen doeken die bedrukt worden met afbeeldingen, logo’s, of boodschappen van bedrijven. Deze doeken worden vervolgens strak gespannen en bevestigd aan peesframes, ook wel bekend als textielframes. Deze frames hebben een smalle groef waarin de randen van het doek worden geplaatst en strak worden getrokken met behulp van een siliconen of kunststof pees.

De weg naar visuele impact

Decodoeken in peesframes bieden een onmiskenbare visuele aantrekkingskracht. De strakke afwerking en heldere afdrukken trekken onmiddellijk de aandacht en presenteren de boodschap of branding van een bedrijf op een professionele en indrukwekkende manier. Daarnaast zijn deze visuele hulpmiddelen bijzonder veelzijdig in hun toepassingen. Ze kunnen worden gebruikt voor reclameborden, promotiemateriaal, interieurdecoratie, beursstands of zelfs als scheidingswanden binnen bedrijfsruimtes. En als er een nieuwe boodschap, promotie of afbeelding nodig is, kan het doek snel worden vervangen zonder de hele constructie te hoeven wijzigen. Handig toch?

Ontwerp uw eigen decodoek bij CD-Reclame

CD-Reclame biedt u een ruim assortiment aan decodoeken, die wij geheel naar wens voor u kunnen ontwerpen. Zo kunt u kiezen voor een full colourprint, maar is het uiteraard ook mogelijk om uw decodoek alleen met letters te laten bedrukken. Uw wensen staan bij ons altijd centraal. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, wordt u van ontwerp tot uitvoering door onze vakkundige medewerkers begeleid. En de montage van uw decodoeken en peesframes? Die kunt u aan ons overlaten.

Interesse?

Heeft u interesse in onze decodoeken en peesframes? Laat een bericht voor ons achter via het contactformulier op de website, bel naar 0316 33 40 50 of stuur ons een e-mail via info@CD-Reclame.nl om te bespreken wat er mogelijk is. We helpen u graag aan effectief promotiemateriaal voor uw bedrijf.


Terug naar het overzicht

Contact opnemen

Heeft u interesse of wilt u meer weten?


    Back To Top
    OfferteMail onsBel onsApp ons