skip to Main Content

Decodoeken & Peesframes

 • Al meer dan 35 jaar ervaring!
 • Eerlijk advies op maat
 • Uitgebreid assortiment
 • Uw zichtbaarheid, ons vak!

Decodoeken en peesframes van elk formaat

Wilt u graag decodoeken of peesframes laten maken voor uw bedrijf? Dan kan CD-Reclame u helpen. Wij bieden een groot assortiment aan doeken, die wij geheel naar wens kunnen ontwerpen. Niet alleen het maken regelen wij voor u, maar ook de montage nemen wij u graag uit handen. Hiervoor hebben wij divers frames beschikbaar. Dus welk decodoek u ook wilt, wij kunnen u uitstekend van dienst zijn. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer.

Pees frames
Peesframe

Begeleiding van A tot Z

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met het eindresultaat. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, bieden wij u dan ook extra service. U wordt van ontwerp tot uitvoering door onze vakkundige medewerkers begeleid. Dit begint al bij het uitzoeken van het juiste ontwerp en de afmetingen van uw decodoeken en peesframes. Daarna gaan wij aan de slag met het maken van uw reclame. Uiteraard komen wij ook graag bij u langs om het doek te bevestigen. Ook daar beschikken wij namelijk over de juiste materialen voor.

HEEFT U INTERESSE OF WILT U MEER WETEN

Onze experts staan voor u klaar

Ons ruime aanbod

Wanneer u een decodoeken of peesfreames wilt laten maken, dan bieden wij u een uitgebreid aanbod. Bij ons heeft u de keuze uit verschillende doeken van diverse afmetingen. Elk van deze spandoeken kan van een full colourprint worden voorzien.

Uiteraard is het ook mogelijk om deze doeken alleen met letters te laten bedrukken. In ons assortiment vindt u onder meer:

 • Extra grote spandoeken
 • Promotiespandoeken
 • Gevelspandoeken
 • Banners
 • Indoor spandoeken

Benieuwd geworden naar welke decodoeken of peesframes wij voor u kunnen maken? In het fotoalbum vindt u een overzicht van de werkzaamheden die wij tot nu uitgevoerd hebben.

Peesframes

Laat ons uw decodoeken of peesframes maken

Wilt u graag een decodoek laten ontwerpen en maken door ons, of liever een peesframe? Dat kan! Neem vandaag nog contact met ons op en wij bespreken graag met u wat er mogelijk is. Wij helpen u graag. U kunt onze medewerkers bereiken door te bellen naar 0316-334050 of te mailen naar info@CD-Reclame.nl.

U vindt onze producten in heel het land

CD-Reclame is gevestigd in Zevenaar en werkt veel voor bedrijven in plaatsen zoals:
ApeldoornArnhemDidamDoetinchemEdeHuissenNijmegenUlftUtrechtVelpWestervoort  en  Zutphen.

Contact opnemen

Heeft u interesse of wilt u meer weten?


  Back To Top
  OfferteMail onsBel onsApp ons