skip to Main Content
  • Al meer dan 35 jaar ervaring!
  • Eerlijk advies op maat
  • Uitgebreid assortiment
  • Uw zichtbaarheid, ons vak!

Hoe u in 3 stappen reclame maakt met een spandoek

Spandoek

Vergroot uw zichtbaarheid door reclame te maken met een spandoek

U wilt natuurlijk dat uw bedrijf gezien wordt. Want wie gezien wordt, trekt meer klanten. Maar hoe zorgt u ervoor dat u opvalt? Daar zijn verschillende manieren voor. U kunt uw zichtbaarheid vergroten door middel van gevelreclame en voertuigreclame, maar ook met behulp van spandoeken. Spandoeken zijn een opvallende manier van reclame maken. Maar voordat u spandoeken kunt gaan toepassen voor uw marketing, moet u een aantal stappen doorlopen voordat het spandoek klaar is. CD-Reclame vertelt u graag hoe u in 3 stappen reclame maakt met een spandoek.

Stap 1: Ontwerp uw spandoek

U begint natuurlijk met het ontwerpen van uw spandoek. U kunt helemaal zelf het ontwerp bepalen en aanleveren, zodat het past bij uw bedrijf. Kies er bijvoorbeeld voor om uw bedrijfslogo op het spandoek te zetten, dan weet iedereen die het spandoek ziet direct dat het om uw bedrijf gaat. U kunt ook een afbeelding op het spandoek laten bedrukken. Of een boodschap die u wilt overbrengen. Denk ook na over de kleuren, het materiaal en de afmeting van het spandoek. Heeft u weinig tot geen inspiratie? Wees dan niet bang, want u hoeft het ontwerpen niet alleen te doen. Ons team met reclameprofessionals staat voor u klaar om u hierbij te helpen.

Stap 2: Kies een spandoekframe

Nu u heeft bepaald hoe het spandoek eruit moet komen zien, kunt u een spandoekframe uitkiezen. U heeft de keuze uit verschillende soorten frames, zoals een vrijstaand spandoekframe, spanframes XXL of gevelframes. Al deze frames kunnen in verschillende maten geleverd worden, zodat het frame perfect bij uw spandoek past.

Stap 3: Laat uw spandoek monteren

Heeft u een spandoekframe uitgekozen? En is uw spandoek klaar? Dan kunt u uw spandoek aan de rest van de wereld laten zien! Uw spandoek moet alleen nog gemonteerd worden. Dat kunt u met een gerust hart overlaten aan de specialisten van CD-Reclame. Hoe groot uw spandoek ook is of welk frame u ook wilt, onze vakmensen zijn in staat om deze voor u te bevestigen. Doordat wij erg veel ervaring hebben met het maken en plaatsen van reclame, weten wij precies welke materialen geschikt zijn, zodat u een product krijgt dat lang mee zal gaan!

Meer informatie? Neem contact op met CD-Reclame

Wij leveren hoge kwaliteit spandoeken inclusief spandoekframe en kunnen deze ook nog eens voor u monteren. Wij helpen u van concept tot eindproduct. Wilt u meer informatie over reclame maken met een spandoek? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. U bereikt ons telefonisch op 0316334050 of stuur een e-mail naar info@cd-reclame.nl. Wij gaan graag voor u aan de slag.


Terug naar het overzicht

Contact opnemen

Heeft u interesse of wilt u meer weten?


    Back To Top
    OfferteMail onsBel onsApp ons