skip to Main Content

Spandoeken & spandoekframes

 • Al meer dan 35 jaar ervaring!
 • Eerlijk advies op maat
 • Uitgebreid assortiment
 • Uw zichtbaarheid, ons vak!

Spandoek bestellen

Wilt u een spandoek bestellen? Wij van CD-Reclame kunnen u hierbij helpen. Met onze ruime ervaring kunnen wij u helpen met het ontwerp of we kunnen het spandoek speciaal voor u drukken. Waar u ook voor kiest, wij zijn u graag van dienst. Dankzij onze jarenlange ervaring in het reclamevak en intern opgeleide specialisten kunnen wij vrijwel alles voor u verzorgen. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit. Dit zeggen wij niet alleen, dit kunnen we bewijzen. Ons SI’BON keurmerk garandeert dit.

Spandoeken bedrukken als reclame voor uw bedrijf

Wij bedrukken spandoeken in allerlei verschillende maten. Spandoeken zijn een opvallende manier van reclame. Bij het maken van uw spandoeken proberen wij u zoveel mogelijk van dienst te zijn. U kunt dus bij ons terecht voor zowel het laten maken van een ontwerp als de montage van het spandoek. Bij het laten plaatsen van een spandoek is een frame nodig. Wij hebben verschillende frames waaruit u kunt kiezen en kunnen u adviseren bij het maken van een keuze. Een aantal frames waaruit u kunt kiezen zijn bijvoorbeeld: gevelframes, spanframes XXL en vrijstaande spanframes.

Hoe groot uw spandoek ook is of welk frame u ook maar wilt, onze vakmensen zijn in staat om deze voor u te bevestigen. Bij CD-reclame hebben we inmiddels erg veel ervaring met het maken en plaatsen van reclame. Hierdoor weten wij precies welke materialen geschikt zijn, waardoor u een product krijgt dat lang mee zal gaan.

Spandoeken Frames
Spandoek
Spandoeken en frames

Keuzes bij het spandoek bestellen

Bij het bestellen van spandoeken zijn er een aantal dingen waar u rekening mee dient te houden. Zo moet u weten wat de maten uw spandoek zijn en hoe u deze wilt bevestigen. Wij kunnen namelijk frames leveren, waarmee u het doek op de gevel kunt hangen of het vrij kan laten staan. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het spandoek op te hangen met touwen. Dit is een simpele, maar effectieve methode om uw doek op te hangen. Twijfelt u over wat u moet bestellen? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Onze experts helpen u graag verder, zodat u precies krijgt wat u wilt.

Waarom kiezen voor spandoeken bedrukken door CD-reclame?

Bij CD-reclame hebben we veel creatieve ontwerpers en vakmensen met ervaring. Onze ontwerpers kunnen een fantastisch ontwerp voor u maken. Vervolgens wordt het ontwerp gerealiseerd, hierbij vinden wij kwaliteit erg belangrijk. Niet alleen zullen het frame en het spandoek zelf lang meegaan, ook zien de afbeeldingen op onze spandoeken er fantastisch uit. Met CD-reclame geeft u potentiële klanten een professionele indruk. Hoge kwaliteit spandoeken bedrukken kunt u dan ook het beste door ons laten doen.

Naast het bedrukken van spandoeken kunnen wij u helpen bij nog veel meer vormen van reclame. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan gevelreclame of autostickers.

HEEFT U INTERESSE OF WILT U MEER WETEN

Onze experts staan voor u klaar

Spandoekframes

Wanneer u een spandoek laat ontwerpen door ons, dan kunnen wij ook het spandoekframe voor u leveren. Bij ons heeft u de keuze uit verschillende soorten frames. Daarnaast komen wij ook graag bij u langs om deze op een vakkundige manier bij u te plaatsen. Op het gebied van spandoeken leveren wij dan ook een totaalpakket: ontwerp, levering en montage. Ook kan CD-Reclame u van advies voorzien over welk spandoekframe het meest geschikt is voor uw doeleinde.

Welk spandoekframe kiest u?

Wij kunnen u helpen met het bedrukken van diverse spandoeken en wij kunnen u ook de montage uit handen nemen. Niet alleen beschikken wij hiervoor over de juiste materialen, maar onze vakkundige medewerkers weten ook hoe ze deze voor u moeten bevestigen. Wanneer u een spandoekframe nodig heeft, dan heeft u onder meer de keuze uit:

 • Gevelframes
 • Spanframes XXL
 • Vrijstaand spandoekframe

Elk van deze frames kan in verschillende maten geleverd worden. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen.

Spandoeken

Meer CD-reclame

U kunt meer dan alleen een spandoek bestellen bij ons. In onze uitgebreide werkplaats staan de beste machines met de nieuwste software voor u klaar. Zij worden bediend door onze goed opgeleide mensen. Zij hebben niet alleen kennis van de apparaten, maar ook van de materialen waarmee zij werken. Als u iets anders wilt bestellen, dan kunt u bij ons onder meer terecht voor:

 • Bestickering van auto’s
 • Lichtbakken, lichtzuilen en led-letterreclame
 • Bewegwijzering
 • Gevelreclame
 • Beurs- en evenementenreclame

Waar u ook naar op zoek bent, onze mensen kunnen u helpen van concept tot eindproduct. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over het bestellen van een spandoek? Of bent u geïnteresseerd in een ander product uit ons assortiment? Neem dan contact op met onze specialisten. Zij kunnen u adviseren over de mogelijkheden en staan u graag te woord. U kunt ons telefonisch bereiken op 0316-334050 of u kunt een e-mail sturen naar info@CD-Reclame.nl. Wij gaan met veel plezier voor u aan de slag, of het nu is voor bewegwijzering, gevelreclame of een spandoek te bestellen.

Contact opnemen

Heeft u interesse of wilt u meer weten?


  Back To Top
  OfferteMail onsBel onsApp ons