skip to Main Content
 • Al meer dan 35 jaar ervaring!
 • Eerlijk advies op maat
 • Uitgebreid assortiment
 • Uw zichtbaarheid, ons vak!

Hoe valt u goed op met doosletters?

Doosletters

Opvallen met lichtreclame

Wilt u goed opvallen met uw bedrijf? Kies dan voor doosletters voor op uw bedrijfsgevel! Wij hebben verschillende soorten lichtreclame waar u uit kunt kiezen. Denk hierbij aan gevelreclame, autobelettering, buitenreclame en spandoeken. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf goed opvalt. In dit blog vertelt CD-Reclame u meer over hoe u goed opvalt met doosletters.

Altijd zichtbaar met doosletters

CD-Reclame heet u graag welkom in de wereld van de verlichte buitenreclame. Benieuwd hoe u goed op kunt vallen met doosletters? Onze experts vertellen het u. Misschien staat u er niet veel bij stil, maar u ziet dagelijks veel lichtreclame. U ziet logo’s, mascottes, teksten en bedrijfsnamen in de vorm van lichtreclame. Zij zijn dankzij deze keuze altijd goed zichtbaar, ook wanneer de avond valt. In de donkere uren zijn ze zelfs nog beter zichtbaar. Zorg ervoor dat u mooie doosletters bestelt en u zult net net zoals hen goed opvallen.

Wat zijn doosletters precies

Voordat we verder gaan over de voordelen van doosletters, is het verstandig om te weten wat een doosletter nu precies is. Een doosletter wordt gebruikt om verlichte letters te maken. De verlichting zit in of achter de letters. Het is dus eigenlijk een soort doos met een deksel waarin licht zit dat je vanaf buitenaf kan zien schijnen. De verlichting binnenin de doos zorgt er dus voor dat de letter mooi opvalt.

Doosletters zijn zeer duurzaam

Een van de grootste redenen om te kiezen voor doosletters, is de duurzaamheid van dit product. Doosletters gaan namelijk jaren mee, ze hebben een lange levensduur. Ook kunt u ze gemakkelijk onderhouden en hebben ze niet veel van uw aandacht nodig. Wist u dat doosletters ook zeer zuinige energiegebruikers zijn? Met doosletters bespaart u flink op de kosten dan wanneer u kiest voor de ouderwets verlichte reclames. Al deze voordelen zorgen ervoor dat doosletters een populaire keuze zijn.

Voordelen van doosletters

Wij hebben de voordelen van doosletters voor u op een rij gezet:

 • Voor binnen en buiten reclame
 • Milieuvriendelijk
 • Dag en nacht zichtbaar
 • Lange levensduur
 • Snelle herkenning van uw bedrijf

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van doosletters voor uw bedrijf? Of heeft u vragen? Neem gerust contact op met CD-Reclame. Bel naar 0316334050 of stuur een e-mail naar info@cd-reclame.nl.


Terug naar het overzicht

Contact opnemen

Heeft u interesse of wilt u meer weten?


  Back To Top
  OfferteMail onsBel onsApp ons