skip to Main Content

Doosletters

 • Al meer dan 35 jaar ervaring!
 • Eerlijk advies op maat
 • Uitgebreid assortiment
 • Uw zichtbaarheid, ons vak!

Doosletters, verlicht LED logo

Welkom in de wereld van de verlichte reclame. Doosletters zijn een absolute specialiteit van het huis.

U ziet het vast regelmatig, een logo in led verlichting. Het is dé manier om op te vallen, zowel overdag als ‘s nachts. CD-Reclame is dé partner voor opvallende binnen- en buitenreclame. Dankzij onze 30 jaar ervaring in het vak kunnen wij u goed begeleiden en adviseren van concept tot eindresultaat. De reclamemiddelen die wij voor u maken, van logo tot banner, voldoen aan de hoogste eisen. Wij zijn aangesloten bij SI’BON. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat wij voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen

Pand logo
DOOSLETTERS omgeving zevenaar
Doosletter

Gevel logo in de vorm van doosletters met kwaliteit LED

U kunt vandaag de dag vele soorten LED’s kopen waarmee u reclame uitingen kunt maken. Maar hoe weet u wat de kwaliteit is van de leds en of uw reclame wel duurzaam is? Wij garanderen u een kwaliteitsproduct. Maar nog liever verwijzen wij u graag naar een groot aantal tevreden klanten. Want dat is immers onze beste reclame.

Uw logo in led licht

Wanneer wij aan de slag gaan met uw logo, maken wij eerst een plan met u. Hierbij kunt u kiezen uit letters van onder andere de volgende materialen:

 • Kunststof
 • Acrylox
 • RVS
 • Pvc

Zo kunnen wij u altijd verlichting bieden die past bij uw bedrijf en uw portemonnee.

HEEFT U INTERESSE OF WILT U MEER WETEN

Onze experts staan voor u klaar

De voordelen van doosletters in led

Het gebruik van led lampen in reclame heeft veel voordelen ten opzichte van conventionele verlichting. Concreet gezien zijn dit de voordelen:

 • Zeer zuinig in energieverbruik
 • Altijd goed zichtbaar, ook met tegenlicht
 • Flexibel in gebruik
 • Lange levensduur
 • Gemakkelijk in onderhoud

Hierdoor is uw logo in led dus niet alleen beter zichtbaar dan de ouderwets verlichte reclames, maar u bespaart ook veel energiekosten.

Verlichte logo’s van CD-Reclame

Zodra u akkoord heeft gegeven voor het concept, starten wij met de productie. Ruim 90% van wat wij leveren, maken wij zelf. Hierdoor kunnen wij flexibel en snel leveren, zodat u precies krijgt wat u wilt. Nadat we uw logo hebben gemaakt, zijn we klaar om de led lampen te installeren. Wij komen het eindresultaat bij u plaatsen. U kunt ook een uniek onderhoudscontract afsluiten. Eens per jaar komen wij dan langs om alles na te lopen, schoon te maken en waar nodig onderdelen te vervangen.

Uw bestaande reclame restylen

Heeft u een verouderde reclame uiting aan uw gevel? Dan kan het in sommige gevallen ook interessant zijn om deze te laten restylen. Wij kunnen uw verlichting vervangen maar ook uw reclame schoonmaken en andere onderhoudswerkzaamheden verrichten zodat u weer kunt stralen.

U vind ons door heel Nederland

Of het nu gaat om reclame voor een winkel of een complete winkelketen. Dat maakt de ons niets uit. De afgelopen jaren kunnen we terugkijken op vele projecten door heel Nederland. CD-Reclame is gevestigd in Zevenaar en werkt veel voor bedrijven in plaatsen zoals: AmersfoortApeldoornArnhemDuivenDierenDoesburgDoetinchemEdeNijmegenUtrechtVeenendaal en Zutphen

Doosletters

Heeft u interesse in een gevel logo?

Wilt u meer weten over wat wij u kunnen bieden? Wat onze specialisten voor u en uw logo kunnen betekenen? Stuur ons dan een e-mail op info@CD-Reclame.nl. Of neem telefonisch contact met ons op via 0316-334050. U mag ook het contactformulier op onze website gebruiken en wij sturen u dan zo spoedig mogelijk een reactie. Onze vakmensen staan u graag te woord voor professioneel advies, vrijblijvend meer informatie of een offerte voor uw logo in led.

Verlichte logo’s worden ook wel doosletters genoemd. Dit is de technische benaming vanuit de fabriek aangezien de letters in de vorm van een doos worden gevreesd. Binnen in de doos bevindt zich de LED verlichting.

Contact opnemen

Heeft u interesse of wilt u meer weten?


  Back To Top
  OfferteMail onsBel onsApp ons