Met de gevelreclame van CD-Reclame kunt u uw gevel er op een professionele manier laten uit springen! De investering is zeer aantrekkelijk omdat u hiermee meteen 24 uur per dag reclame kunt maken. Daarnaast maakt u op uw gasten ook nog eens een uiterst verzorgde indruk.

Voor bijna alle wensen hebben wij een mooie oplossing in huis. Onze montage dienst kan u overal van dienst zijn bij het plaatsen van de letters op uw gevel

Of u nu een raamreclame, een uithangbord of andere reclameborden nodig hebt; CD-Reclame levert en monteert alle vormen van gevelreclame. Wij verzorgen het complete traject, van advies en ontwerp tot aan de realisatie.

Dit betekend dat u met slechts een partij te maken heeft en alles goed op elkaar afgestemd kan worden. Wel zo prettig.

Heeft u interesse of wilt u meer weten?

Neem contact met ons op via:

0316 334050 of info@cd-reclame.nl

2017
product_lichtlijn02

Lichtzuilen

CD-Reclame levert lichtbakken en lichtzuilen in diverse soorten en maten. Een grote lichtzuil voor uw bedrijfspand is een echt blikvanger. Overdag maar vooral ook in de avonduren. Door de lichtzuil strategisch te plaatsen vergroot u de zichtbaarheid van uw bedrijf.

Meer weten over Lichtzuilen

Liemerscollege-lichtreclame-s-avonds-verkleind-1024x685

Verlicht logo (LED Doosletters)

Als u met uw bedrijf ’s-avonds ook wil opvallen dan is lichtreclame een van de meest effectieve methodes. CD-Reclame heeft ruime ervaring met diverse vormen van LED reclame. LED reclame leent zicht erg goed voor reclame dat moet oplichten en opvallen in het donker. LED licht brand feller en zuiniger qua energie en gaat lang mee. Het is een buitengewoon kosten efficiënte oplossing.

Meer weten over Verlicht logo (LED Doosletters)

product_lichtlijn

Lichtlijn

Om uw gevel extra te accentueren kan CD-Reclame ook zorgen voor zogenoemde lichtlijnen. Lichtlijnen vergroten uw zichtbaarheid in de avonduren en hebben een chique uitstraling. CD-Reclame staat voor kwaliteit en duurzaamheid als het gaat om lichtlijnen en lichtreclame. Het energieverbruik valt reuze mee. Laat u adviseren door onze ervaren adviseurs en neem vandaag nog contact op.

Meer weten over Lichtlijn

product_lichtbakken3

Lichtbakken

CD-Reclame levert lichtbakken in diverse soorten en maten. Met een lichtbak van CD-Reclame springt uw bedrijfsnaam, logo of reclame boodschap er helemaal uit in het donker. Wij kunnen alles volledig op maat voor u realiseren. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Meer weten over Lichtbakken

product_lichtkoven2

Lichtkoven

Lichtkoven vormen een bijzondere aankleding van interieur. Het geeft de inrichting van bijvoorbeeld uw kantoor net die extra uitstraling. Met een lichtkoof kunnen bepaalde objecten worden uitgelicht om deze extra onder de aandacht te brengen. Een lichtkoof wordt volledig op maat gemaakt zodat het optimaal tot zijn rechtkomt. De lichtkoven zelf worden zo geplaatst dat ze nauwelijks opvallen. Wij informeren u graag verder.

product_onderhoud

Uniek onderhoudscontract

CD-Reclame zorgt naar wens ook voor het benodigde onderhoud van uw lichtreclame. Hiervoor bieden wij een uniek onderhoudscontract, waarbij wij één keer per jaar uw reclame nakijken, schoonmaken en waar nodig onderdelen vervangen of vernieuwen. Zo straalt uw reclame altijd! Heeft u vragen over het onderhoudscontract of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen?

Neem dan snel contact met ons op

Heeft u interesse of wilt u meer weten?

Neem contact met ons op:

Achternaam (*)

Telefoonnummer (*)

E-mailadres