Waarom kiezen voor lichtreclame?

Niets valt zo hard op als lichtreclame. Wanneer u uw pand op de juiste manier verlicht zal dit uw bedrijf zeker onder de aandacht brengen. Niet alleen is het een erg opvallende manier van reclame, ook geeft het uw pand gelijk een erg luxe uitstraling. Dit zorgt ervoor dat potentiële klanten eerder de neiging krijgen om uw diensten of producten eens uit te proberen. Lichtreclame is erg populair en kan enorme verschillen maken. Bedenkt u maar eens hoe de populairste clubs in uw omgeving eruit zouden zien zonder deze vorm van reclame. Door middel van lichten vergroot u dus niet alleen uw naamsbekendheid, maar zorgt u ook voor een beter imago van het bedrijf. Natuurlijk geldt dit alleen als u reclame maakt op de juiste manier. Met CD-reclame bent u zeker van een professioneel ontwerp van hoge kwaliteit.

Verschillende vormen lichtreclame van hoge kwaliteit

Bij CD-reclame staat kwaliteit voorop. Wij kunnen de reclame zowel ontwerpen als realiseren voor u. Dit zorgt voor een prachtig ontwerp dat aansluit bij uw bedrijf en realiseren dit vervolgens op een goede manier. Wij kunnen lichtzuilen, lichtlijnen en lichtbakken voor u aanbrengen, maar ook het creëren van een lichtlogo of lichtkoven vormt voor ons geen probleem. Wij zorgen ervoor dat uw pand opvalt op een goede manier. Ook zodra uw pand eenmaal voorzien is van reclame staan wij nog voor u klaar. Indien gewenst kunnen wij een onderhoudscontract met u afsluiten. Wij zullen uw reclame dan eenmaal per jaar nakijken, schoonmaken en indien nodig zelfs vervangen.

Heeft u nog vragen over deze vorm van reclame? Wij zijn zowel telefonisch als per mail te bereiken en helpen u graag verder. Ook voor andere vormen van reclame kunt u bij ons terecht. Wij raden u dan ook aan om onze website uitvoerig te bekijken als u nog niet helemaal weet wat voor manieren van reclame u precies wilt gebruiken.

Heeft u interesse of wilt u meer weten?

Neem contact met ons op via:

0316 334050 of info@cd-reclame.nl

product_lichtlijn02

Lichtzuilen

CD-Reclame levert lichtbakken en lichtzuilen in diverse soorten en maten. Een grote lichtzuil voor uw bedrijfspand is een echt blikvanger. Overdag maar vooral ook in de avonduren. Door de lichtzuil strategisch te plaatsen vergroot u de zichtbaarheid van uw bedrijf.

Meer weten over Lichtzuilen

Liemerscollege-lichtreclame-s-avonds-verkleind-1024x685

Verlicht logo (LED Doosletters)

Als u met uw bedrijf ’s-avonds ook wil opvallen dan is lichtreclame een van de meest effectieve methodes. CD-Reclame heeft ruime ervaring met diverse vormen van LED reclame. LED reclame leent zicht erg goed voor reclame dat moet oplichten en opvallen in het donker. LED licht brand feller en zuiniger qua energie en gaat lang mee. Het is een buitengewoon kosten efficiënte oplossing.

Meer weten over Verlicht logo (LED Doosletters)

product_lichtlijn

Lichtlijn

Om uw gevel extra te accentueren kan CD-Reclame ook zorgen voor zogenoemde lichtlijnen. Lichtlijnen vergroten uw zichtbaarheid in de avonduren en hebben een chique uitstraling. CD-Reclame staat voor kwaliteit en duurzaamheid als het gaat om lichtlijnen en lichtreclame. Het energieverbruik valt reuze mee. Laat u adviseren door onze ervaren adviseurs en neem vandaag nog contact op.

Meer weten over Lichtlijn

product_lichtbakken3

Lichtbakken

CD-Reclame levert lichtbakken in diverse soorten en maten. Met een lichtbak van CD-Reclame springt uw bedrijfsnaam, logo of reclame boodschap er helemaal uit in het donker. Wij kunnen alles volledig op maat voor u realiseren. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Meer weten over Lichtbakken

product_lichtkoven2

Lichtkoven

Lichtkoven vormen een bijzondere aankleding van interieur. Het geeft de inrichting van bijvoorbeeld uw kantoor net die extra uitstraling. Met een lichtkoof kunnen bepaalde objecten worden uitgelicht om deze extra onder de aandacht te brengen. Een lichtkoof wordt volledig op maat gemaakt zodat het optimaal tot zijn rechtkomt. De lichtkoven zelf worden zo geplaatst dat ze nauwelijks opvallen. Wij informeren u graag verder.

product_onderhoud

Uniek onderhoudscontract

CD-Reclame zorgt naar wens ook voor het benodigde onderhoud van uw lichtreclame. Hiervoor bieden wij een uniek onderhoudscontract, waarbij wij één keer per jaar uw reclame nakijken, schoonmaken en waar nodig onderdelen vervangen of vernieuwen. Zo straalt uw reclame altijd! Heeft u vragen over het onderhoudscontract of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen?

Neem dan snel contact met ons op

Heeft u interesse of wilt u meer weten?

Neem contact met ons op:

    Aachternaam (*)

    Telefoonnummer (*)

    E-mailadres