skip to Main Content

Gevelbanners

 • Al meer dan 35 jaar ervaring!
 • Eerlijk advies op maat
 • Uitgebreid assortiment
 • Uw zichtbaarheid, ons vak!

Stijlvolle presentatie van bedrijf of evenement met gevelbanners

Met gevelbanners met de opdruk van uw bedrijfslogo of evenement zorgt u voor een stijlvolle presentatie van bijvoorbeeld uw winkel, kantoorpand of festival. Een gevelbanner valt op in het straatbeeld en biedt u gegarandeerd een breed publiek. Het zijn echte eyecatchers en dat maakt ze onmisbaar om goed op te vallen tussen andere bedrijven. Het reclamedoek in de banner kunt u bovendien eenvoudig vervangen door een nieuw exemplaar. Zo kunt u van tijd tot tijd andere gevelreclame aanbrengen. Bij CD-Reclame heeft u de keuze uit verschillende soorten gevelbanners. En wij komen graag bij u langs om ze op een vakkundige manier bij u te plaatsen. Wij leveren u een totaalpakket van ontwerp, levering en montage.

Gevel reclame
Gevelreclame
Gevelborden

Snel uw bedrijfsnaam op de gevel

Voor het vergroten van uw naamsbekendheid en de herkenbaarheid bij een groter publiek, is het aanbrengen van gevelbannners een goede keuze. De houders van de banners zijn gemaakt van roestvrij staal (rvs) en het doek kunt u laten bedrukken in full colour. De complete set is eenvoudig te monteren aan iedere gevel. Het ophangsysteem is geschikt voor alle weersomstandigheden, waardoor uw banner mooi strak aan de muur blijft hangen. U kunt kiezen uit gevelbanners die strak tegen een gevel zitten en banners die haaks op de gevel zitten. Haakse gevelbannners kunt u aan twee kanten laten bedrukken.

HEEFT U INTERESSE OF WILT U MEER WETEN

Onze experts staan voor u klaar

Gevelbanners met uw bedrukking bestellen

Wek nieuwsgierigheid op bij potentiële klanten en maak het ze gemakkelijk als ze uw winkel, restaurant of kantoor zoeken. Dit is goed voor de klandizie en uw imago. De gevelbanners van CD-Reclame zijn in diverse uitvoeringen en maten leverbaar. Behalve de standaardmaten, kunnen we op aanvraag ook een afwijkende maat gevelbanners leveren. De variant van uw keuze zit er dus altijd bij. Is de bedrukking van uw bestaande banier verouderd? Dan kunt u die laten vervangen door een nieuw exemplaar met een actuelere of nieuwe opdruk. Heeft u nog geen grafisch ontwerp voor de opdruk van uw banner? Wij maken die graag voor u.

Gevelreclame

Waarom gevelbanners van CD-Reclame?

Als u bij CD-Reclame binnenreclame bestelt, profiteert u van:

 • vakkundige montage
 • zeer vele mogelijkheden
 • deskundig advies van ervaren reclamemensen
 • scherpe prijzen

Direct uw gevelbanners bestellen bij CD-Reclame

Bestel direct uw opvallende gevelbanners bij de binnen- en buitenreclame specialisten van CD-Reclame. Bel vandaag nog naar 0316 33 40 50 of mail naar info@CD-Reclame.nl.

Contact opnemen

Heeft u interesse of wilt u meer weten?


  Back To Top
  OfferteMail onsBel onsApp ons