Reclame ook zichtbaar in het donker?

Met lichtreclames kunt u ook wanneer het donker is reclame voor uw bedrijf maken. Bij CD-Reclame vindt u een ruim assortiment van dit type reclame en wij kunnen alles voor u naar wens aanpassen. Wilt u graag bepaalde kleuren? Of moet er een logo verlicht worden? Wij kunnen het voor u realiseren. Daarnaast komen wij ook graag bij u langs om de lichtreclame te installeren en regelen wij het onderhoud voor u. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Ruim aanbod aan lichtreclames

Wanneer u wilt dat uw reclame of bedrijfslogo ook ’s nachts zichtbaar is, dan is het verstandig om deze van licht te voorzien. Het inzetten van lichtreclames biedt dan uitkomst. Wij van CD-Reclame kunnen deze geheel op maat voor u maken. Wij kunnen onder meer het volgende naar wens voor u maken:

  • Lichtbakken of zuilen
  • Lichtlijnen
  • Verlichte 3D-letters van verschillende materialen
  • Led-reclame

Benieuwd naar welke lichtreclames wij voor u kunnen maken? Kijk dan eens in het fotoalbum dat u op onze website vindt. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen. Onze medewerkers vertellen u graag meer over onze mogelijkheden.

product_lichtlijn03

Lichtreclames

Wij nemen u graag het onderhoud uit handen

Het is belangrijk dat lichtreclames naar behoren functioneren. U wilt immers niet dat een van de lampjes uitgaat, waardoor uw naam niet meer te lezen is. Voorkom dat de reclameboodschap onleesbaar wordt, omdat de verlichting niet goed werkt. Wij van CD-Reclame bieden u dan een extra service. Wanneer u kiest voor een van onze lichtreclames, dan kunt u ook direct een onderhoudscontract afsluiten. Onze medewerkers komen dan bij u langs voor het onderhoud. Tijdens dit bezoek kunnen wij ook schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren en reparaties uitvoeren.

Geïnteresseerd in onze lichtreclame?

Benieuwd naar welke lichtreclames wij voor u op maat kunnen maken? Neem dan contact op met CD-Reclame. U kunt ons telefonisch bereiken op nummer 0316-334050. Ook kunt u een mail sturen naar info@CD-Reclame.nl. Wij helpen u graag verder en bespreken graag met u wat er mogelijk is. Ook kunnen wij van advies voorzien over welke van onze lichtreclames het meest geschikt is voor uw bedrijf.

U vindt onze producten in heel het land

CD-Reclame is gevestigd in Zevenaar en werkt veel voor bedrijven in plaatsen zoals:
ApeldoornArnhemDidamDoetinchemEdeHuissenNijmegenUlftUtrechtVelpWestervoort en Zutphen